(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
開火權唔止睇出手數 仲要睇出手既時間 佢擺明想正選同clutch time出手取代大清啦…
Green建議勇用6千萬3年續算啦 唔續就推古上正選練 唔好再哂古仔時間了 練半季應該開始有貨入到playoff ge
kerr真係轉一轉戰術先啦
下下啲新仔入到黎有排適應
又唔比人上場打
話唔定打啲簡單嘅會見到啲新仔原來有咁嘅得分爆發力呢
有冇諗過Green肯唔肯
次次問嗰幾位巴打有冇咩唔洗蝕住換仆嘅方法又唔答因為佢哋心入面都知仆依家就係冇人會想要,但係情感上又接受唔到
Green 市場價值無想像咁低
呢個等正年後廢鳩退休後係佢自己個台度講啦
用15.6次起手拎20分其實算唔算刷數據
講經咩 季中古仔打到曉飛咁季後咪又係唔撚用
冇Curry吸怪佢仲難攞分,而家佢擺明知勇想Curry最後幾年衝冠,唔想再重新夾過第二個先有叫價本錢
佢想要一億,但勇又唔想簽太長,最好同大清一齊完
如果佢肯學Cp3咁有冇得玩
第三年球隊,第四年球員
傾屎如果想簽廢鳩係有cap俾份三千萬嘅約佢
其實佢係大腸仲係starting PG

佢過到黎你要佢打backup PG,咁你睇出面係咪應該睇埋所有starting PG 呢?你淨係睇出面既backup PG?咩logic
Poole份大約七月開始
所以家陣未正式換
要生效先薪金平衡
已經過咗628
邊隻Starting PG想過黎做backup PG?
Ty好似冇follow 仆,似之間有d問題
新curry,未來名人堂
今年,下年好似冇保障
笑咗,佢attack到一早做咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞