(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
3分
我仲肉痛緊冇換KP, 塞好似話會畀兩年extension佢, 我估勇士唔想交咁多稅所以試都冇試
Kp黎打幾個transition應該腳都斷
魚仙都冇follow大清
係都波狗斷先啦
希望波蘭仔長遠都留到喺隊波
就算做唔到正選都好
波蘭仔令我諗起之前意大利仔冇位俾佢打返左歐洲瘦到仆街,淒涼到
咪係
差唔多, 不過佢射術好少少, 差極應該都可以當定點射手用
進攻完全係DDV+Jerome黎
下年多數又會攞嚟包一包咁換走 減稅/換即戰力
無限loop到三老退休
除非佢係有限嘅上場時間入面打得好
Poole 其實去到 wizard 應該會復活啦
今年佢都無心打,分分鐘係搏 trade 走 ….
不過佢會唔會有心無力就真係唔知
講真心態有問題的話我唔想佢成到材
我係其他隊教練就一定拉阿仆出黎食
主要都係奇怪在扔埋PBJ 同魚仙入去...
不過慳錢係主要目的既話, 證明上年管理層行得好柒...
咁多負面因素都有二輪算幾好...
係勇士出走既,有冇咩名宿係威過
之前唔想KP, 而家好想
邊張相?
可能唔想走但太自大反而變左跌 watt 就應該走唔甩 ..
睇下佢變唔變到 harden 啦
KP 無用啦 … 內又唔係,外又唔係 …
Wiggins之前都係打卡
但嚟勇之後好似唔同咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞