(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢準備改名做 華盛頓巫師
哭喪
有冇手腳入庫狗直播踩場
講時講 我冇諗到亞洲清一色既籃球page 都覺得咁樣trade poole好蝕
個個都講到勁單單打打 又話咩改晒勇士文化咁
Facebook公海好多人連trade poole原因都睇唔明
應該好多人都係平時上下content farm笑鳩下落水狗一季睇得幾場波個d
勇士再冇一家人論
冇優秀培養
好明顯亞洲人最識睇波

咩鬼佬如espn之流都係on撚79嘅
真心問,如果係仆迷點解會咁反對佢比人換?
而家係勇又比人笑又比人打壓
係都希望佢轉會有多啲上場時間同機會啦
咁ESPN的確係on79
都可以咁理解
-2 -> -1都叫增強左
剩係後續點彈性操作果啲已經無乜人識無人理
最好一下直接仆就換到鋒線STAR補強
仆直接AD, 潮貼pick
先唔講交多幾多稅
我諗仆係勇已經接近更衣室毒瘤
唔係想反台 但庫奇為首個堆
咩Go Warriors 仙道彬個啲全部都咁諗
但完全冇講過咁樣trade有咩好
佢地好多覺得仆好撚有價值 但唔接受原來市場係無其他選擇有隊肯食仆
係呀 更衣室氣氛呢樣野係我覆佢地既重點黎
亦都係佢地點講都唔會講得到既更衣室問題
難怪個d咩垃圾page
咩鳩basketball forever, nba updates
日日唔係post病閪就係榮縮
今年有時間睇到既gsw 比賽都有睇 但真係睇到嘔血
基本上poole 啲 turnover 真係淨係會有個問號係腦入面
其實我一開始都同意要比時間佢成長 但搞內亂真係走得
問過Kerr未
雪足一季都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞