(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
前季我明,上季咁嘅表現都仲迷係咩玩法
(雖然我都曾係一分子,到季中都選擇撐佢希望佢打得起)
underdog, fancy move, 易上highlight
同埋有部份人覺得自己迷仆獨具慧眼
情況有d 想重現curry 取代monta ellis 咁
所以迷仆果班會有d仇視三老,特別係同仆爭位既klay
其實佢係咪就係殺他死黎
第二句不能同意更多
當年Looney 帶傷打速龍

棄高薪 低薪續勇士

一個幾百萬苦工頂住幾多個內線癲佬

trade 走佢真係屌死勇
咁我又明, 撈都撈埋啲差唔多年紀啦
浪花咀綠其實對佢地黎講已經係呀叔廢老黎
佢地嘅傳在係阻住佢地上位
太子已經係人版, 新人約打唔起好大擭
係咁出廢post當自己ac玩
玩就幾好玩嘅同lester咁短時間已經好friend
反而覺得大清淨係同廢鳩gp多互動
其實正常純粹都只係支持自家選球員姐,希望佢打番好d,點知越打越敗家,pk兄弟

庫奇果d真係走火入魔,d to同垃圾空檔根本傷害緊球隊
第三年通常係決定新仔攞唔攞到大約, 古仔冠軍又攞過想要上場時間同戰術地位打靚個數據都正常, 以佢嘅天賦唔甘心繼續打後備做工兵都好易理解, 佢當初唔入大學去Gleague都係為咗搵錢
做得呢啲page
不時入勇po睇其實好正常
係佢真係唔出奇
起碼要looney kuminga dray 加pick
冇籌碼換啦, 份約又大下年起薪成50m, 講嘢又on9嚟到都係俾廢鳩打柒
可能冇左廢鳩呢
其實j green 同tjd出場機會一定唔少
懷仔生不逢時
屌你老味波狗 唔知點解有啲期待 點算
如果幫波狗攞到ring 可以拍套戲
由當年rivalry變勇士名宿既故事
有冇得trade
而家無左仆仲有咩籌碼trade佢返黎
而家勇應該淨係夠cap簽老底
其實波狗係勇打後備 我個人覺得好過放仆
正選唔變 波狗搭廢鳩 帶毛古tjd
可以轉打擋拆 而且如果古下年射波好似佢啲球王片咁準 一二隊攻擊力都好強

我話如果
覺得老底都係得返兩個方向
一係就 高射砲 但冇防守冇護框
二就係簽老將射手 做輪換
我始終覺得表弟仲有貨交
可以射又幫手頂內線
叫佢玩5-10分鐘都好
我個人情感都係支持表弟
但早兩年勇內部都有講
表弟嘅情緒火爆唔係高層同全隊接受

屌啫係廢鳩已經輸曬T foul啲quota
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞