(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
唔知下季更衣室點,已經feel到廢鳩同波縮會嘈交
係咪得我覺得下季勇會起飛 波叔去任何隊基本上都係playoff保證 仲要食腦打波有耐都未回塘 加上食腦打波既人係勇通常都會變勁…幾期待佢同curry kt既化學反應 但廢鳩同佢功能有d似 未必夾到
呢兩年回晒塘啦, playoff保證有乜用勇士又唔係tank隊
Cp3 永遠唔會有冠,同埋佢真係咁重要呢幾年就唔會係咁俾人trade 啦
屌 咪係囉,我勇冠軍都幾次啦,搵條友過嚟話有playoff 保証
直頭有d 期待佢帶二隊
二隊進攻便秘已經好撚多年

自從生命石走左就開始,如果cp3 肯帶二隊講真補左基中一個弱點

隊波上限係可能跌左,但下限其實升左
你有睇金點守cp3,應該唔會有呢個結論
唔係用出面既去比較? 用我地呢幾年既backup PG 去比較?
睇佢自己想唔想走
你可以用呢個package trade 到既人黎比較既
歡迎提出
睇下入面d comment
就知台仔智商有限

https://www.ptt.cc/bbs/NBA/M.1687461224.A.1F8.html
Cp3換唔換到手表佬
冇咩好講,賭佢傷唔傷等如賭大細
你話佢打後備冇咁易傷,我一樣可以話大一歲易傷啲
所以合理期待就係唔好期待佢幫到好多手,特別係playoff
諗真啲,波縮喺雷夾水行俠一樣唔大lob threat
喺勇都或許打得出,係差在kerr肯唔肯改吓陣
我估季中都無waive簽返d 3d先
之前同jj redick高中定大學時代仇家咁,快艇個幾年咪一樣合作愉快
Brian Windhorst on Warriors celebration after beating the Rockets in the 2019 WCF: “As they were running down the hallway to the locker room, they were shouting down the hall towards the Rockets locker room, ‘Fuck Chris Paul! Fuck Chris Paul!’”
諗真啲,波縮喺雷夾水行俠一樣唔大lob threat
喺勇都或許打得出,係差在kerr肯唔肯改吓陣
我估季中都係waive簽返d 3d先
個交易一開始一定係1換1咁慢慢加上去
人哋唔急你急要加嘢好正常
份約全額保障咗, waive都唔會慳到cap要等下季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞