(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
雖然兩件都係爛 但上年regular
大家都20分 仆狗得33% 3pt
klay仲40%以上
希望klay冇左仆狗 會打得順d 起碼regular可以分擔下
FF都有個譜
仆走左就開始殺Klay
果斷trade走JP,無謂拖落去浪費時間
事實上佢比唔到信心佢下季係勇士呢個環境下會改善到d咩
完全唔覺得呢個trade有咩問題
出咁少時間仲要唔俾射失犯錯,一犯錯就trade你

Klay 就可以打到一pat屎咁(因為唔係佢既問題,係Poole 或其他人影響左佢)
其實點解Poole 係度會影響古出場時間,Kerr 好似冇咁講過
20-25m咁上下
其實GM 講既唔使太上心
一定話唔賣架啦
邊個會講真話
如果上年唔用2-way
古仔輕鬆場均30min啦
古仔值得更多時間
其實都係,不過好撚假,下次講乜都冇人會信
從來都係講到唔賣咁 扮大袋吊高黎賣
唔係比人襟住搶得仲勁
見頂都係場均18古可以場均16嘅話唔駛見頂都得啦
咁仆嗰20分邊個填補?
moody
唔洗理啦,巴打話Poole 係度影響所有人,佢走咗只會係正面效果,隊波一定會更好
走左都仲迷仆
究竟仆有咩魔法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞