(2022-23 Welcome CP3) 金州勇士球迷討論區(210)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
其實好難再拉上年啲決定黎講
今年無啦啦推個新CBA
限死哂你 有乜好講
唔洗進攻咁多即刻舒服哂
但佢個package好高質
j pbj做乜
根本唔會用
唔係j
而係初初諗住會有後續交易,首輪尾都有些少價值
不過cp3 睇黎留低,咁就無所謂啦
純粹想有啲新衝擊
harden嗰句你自己講完有冇笑...
pbj第一輪選秀返黎張合約會食去一個位
換咗個第二輪返黎可以自選擇簽咩合約
可以多個位簽老底
呢個point 冇咩人講
估唔到一個trade都可以爆一個post
Mccaw 威到依家
佢仆又贏
背後故事令人暖心
下季到klay定cp3俾人拉出嚟食
屌佢庫狗,十足十啲濕鳩黃絲kol寫咁,寫埋啲懶煽情既野

一天過後,用八個句子來說明選秀日交易心得

.

我其實能夠理解,只是心情有點虐
愛的未來線被拔,你媽別動苦命嘎
普殺大隊普天慶,就此解散各自回
爾後看著保朗多,心情真是好棒喔

.

沒啦,更詳細都在昨天的直播跟中午的影片了
簡單說就是可以理解背後操作的動機,畢竟新版CBA的懲罰太重了,而現在勇士能避免的不是不續Draymond就是交易Poole,剛好這兩個人又在鬧氣氛,所以兩權相害取其輕,畢竟JP的時間線確實跟浪花兄弟重疊,再加上現階段沒有能取代Draymond體系地位的人手,所以只能賣掉Poole,當然賣的方法有點粗暴,還是頗為難過。

.

至於Podziemski雖然我不看好,但在19順位已經沒有好的雙能衛了,為了明年裁掉CP3後要有替補人選,挑走Podziemski很合理,就看看能不能打我臉了,至於PBJ換TJD是這三筆中我比較無痛且認同的,PBJ這兩年應該都進不了主要輪替,拿去換更便宜可以進輪替的TJD,他的禁區終結跟Rollman吃餅也可以跟CP3搭配,很OK的操作。
條傻鳩肯定以為走果個係廢鳩大安指意
Klay條撚屌仲係度
大傷過40M你想點trade走?
點貼PICK都唔會有人要
合格3D留返自己用咪啱囉
大傷過有人要應該好開心 定
大傷過唔應該trade 費事害人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞