NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報32 等埋個$2000消費券就買卡

989 回覆
5 Like 2 Dislike
卡400 cpu當200 其他ssd hdd 10 風扇5
再加多20% 750 白金/ 850 金冇問題
4大天王係唔係:彩虹colorful, 銀河galaxy, 煙佬 inno3D, 仲有索泰zotac?
四天王有五個係常識嚟
Colorful、GALAX、INNO3D、ZOTAC、PNY。
真係要講隻隻牌子都出過事,某啲牌子特別多、暗病又多咁解啫。
其實上面巴打對4090買咩牌子 已經分析得好詳細
唔想用腦就最簡單睇價錢,越貴咪越少鑊氣
thx
想問下隻牛fsp hydro g 1000w 得3個pcie 插,宜家買左張4090有3個8pin係咪要全部插晒,但係機入面得2條8pin 出黎,第三條唔知係邊唔知係未用定用左係其他地方?
你呢隻唔係ATX 3.0
有個12vhpwr頭嘅咩?
之前係咪傳12vhpwr會易出事d
點解隻hydro g pro 1000w 無12vhpwr?比人呃左?
雖然知未出
但係4060ti 16gb如果4000左右 買唔買得落
你嗰個應該係上一個版本,要有12VHPWR嘅話一定要指明係Hydro G PRO ATX3.0 (PCIE 5.0) 1000W Plus 。
咁佢送條12vhpwr線比我做咩……..
咁你另外一邊係咩頭?
睇用途,廉價AI訓練卡喎...
4000玩AI可能值...打機就一定唔值
係我柒左原來係3個pin
因為望過3060ti無12gb 反而3060先有
所以先諗緊
漢科代理卡洗唔洗登記保養?我見漢科個網無地方登記,msi登記又要拆卡睇,裝完一大輪唔想再拆
買3060
可唔可以推薦下咩牌子性價比高得嚟又無乜獲氣
我都想知 隻隻都有人屌
共碩,縮水星,即刻跛
4大天王唔使講
LM
Lm
AMG唔諗就 galax/inno
其他算啦,我個人覺得galax好dd
起碼同玄人志向同一間廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞