Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
想知有冇人用手制玩
手制個俾油阻尼感做唔做到?

事關軑盤套架生,基本上會令我成個打機架步要set過,投資錢同心力精力都幾大下,我係果d一定要set好既人黎,特別呢隻game好似好多制同鏡位咁,想用手制試下先,上左癮應該就會的起心肝換野,一直想入但硬件野窒住左我
所以如果T300RS真係搵到套平
都係T300RS算
你套R5係2000FUN到買?
每日都揸番轉,幾正
想入坑,等特價中
我套野直埋淘寶買 比2000fun平近一千
如果會駁ps/有其他game想玩而r5唔support, 咁咪T300囉
有冇淘寶LINK睇下
PS其實最多都係用黎玩GT7
但我本身未有隻GAME
我上淘寶望過下
買最基本既真係3000到
但我見佢個R5好似有分既
一個寫R5基礎伺服直驅
一個寫R5基座
巴打知唔知有咩分別呀
如果3千頭
我都直接淘啦
R5個感覺抵過T300RS
巴打你買左邊一組

呢set 2899人仔, 求其買個shifter搞掂
呢個價真心抵玩呀
Hud 同gps係頂點整的?
同意,我都用緊,勁爽,同以前用手掣玩個feel差太多皮

之後買埋assetto corsa嚟玩

發覺揸貨車軚感好輕
用工作坊入面個 Route Advisor - Mini Mirrors mod
而家仲有冇辦法聽到香港既電台
我會直接係後台開 chrome 聽,不過宜家都係聽佢預設果個英文舊歌台 smooth radio 多...
都係mod但搵咗好耐唔知邊個靚
用steam Deck 玩冇辦法開到chrome
個人覺得最靚係 PNG Project Next-Gen 黎緊5月會出果個 1.08 版本... 宜家 1.07 都賣 main mod $20 + PBR Road Material Pack $5 歐元... 可以去佢fb 睇下佢1.08 啲圖... 靚到直情變左第3集咁...

https://www.facebook.com/DamianSVW
想問下幾時先可以用行人模式?同埋揸私家車係咪要用mod?
行人模式唔知,車就有好多mod 之前玩project japan 試過用 GTR 35... 勁快但幾難楂.. 有個係山上既運輸爛路工地用 NissanTitan 就超易上去... 不過要擬真都係去返 AC 首都高 map 玩算 軚感正好多又有得用 yaris ~
又分享多個岩岩試既mod : Real Interior Cams,將預設視點改變可視角度再寛闊啲,似返人眼可視範圍左右兩邊都可以睇多少少順眼啲,適合16:9 mon用,玩左一段時間就適應左,應該都會繼續用佢,另外試左個 True Mirror FOV 實際使用感受分別不太大...仲有岩岩搵到正野mod : Quick Gates ... 解決左等開閘既唔耐煩時間

https://youtu.be/_lWlbdbwUEU

Real Interior Cams
https://ets2mods.lt/euro-truck-simulator-2-mods/ets2-others/real-interior-cams-v1-7-1-43-x/
即係ETS2 都用到R5? 有D心動
用到阿,毫無問題,等特價快買
Pa5手制嗰種? 正常手制邊有咩阻尼感
見佢1.07都已經好靚心郁郁想課了
但其他車GAME用唔用到,想玩埋OMSI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞