Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
初入手唔知啱唔啱玩, 諗住買base先唔買DLC住, 買euro定american好?
初入手唔知啱唔啱玩, 諗住買base先唔買DLC住, 買euro定american好?
Euro
但係如果想夾mod就最好買齊地圖DLC

下左架
之前好似map booster就齊21定22年之前出既MAP DLC
想問ProMod要點裝?
搵到啲歐洲以外嘅地圖,但放咗入去之後唔覺多咗
跟返promod自己教學
download gen條link果到好似有條片教
要有軚盤先好玩
龜喺英國玩
想問下有無人用VR玩 新手唔係識set個FOV
例如正常向前望揸車,係唔會望到另一邊鏡,玩ETS2如果關咗電子鏡就要郁mouse先會望到過去
我本身以為戴咗VR,一擰頭過去就會望到塊鏡,好似郁咗mouse咁,但實際就只係望多咗少少副駕位唔會望到塊鏡 如果想做到我周圍望嘅效果應該要點set? 我見人哋youtube片都好似得
已經跟足佢set都唔得
最後唔用VD轉用airlink 反而得咗
唔知點解用VD佢只係俾個平面screen我
反而用airlink即刻識入VR mode 有得360度望
想問下各位有無real interior camera mod推薦steam 工作坊唔見有(利申:用手制玩)

亂柒咁買(好似買貴咗),玩咗一陣幾好玩
準備入手

軚盤都未買
岩岩開始玩,試左用ai track幾正,擰頭已經望到盲點

另外想問下你地會玩開幾多解像同fps?

我試左用5k 玩fps 好似太低,用返1080 又好似fps高d
軚盤未買,用住xbox 手制玩已經覺得好過癮
買base先

岩玩先再DLC

DLC地圖細節靚好多,同埋可以裝promods/project japan

但買曬要2舊水

本體先廿幾三十蚊,試左先
你要係啟動果度打指令

airlink要打-oculus

vd要打-openxr

euro truck vr好食效能

vd可以補幀補到120,最好用VD玩
想問下有無人用VR玩 新手唔係識set個FOV
例如正常向前望揸車,係唔會望到另一邊鏡,玩ETS2如果關咗電子鏡就要郁mouse先會望到過去
我本身以為戴咗VR,一擰頭過去就會望到塊鏡,好似郁咗mouse咁,但實際就只係望多咗少少副駕位唔會望到塊鏡 如果想做到我周圍望嘅效果應該要點set? 我見人哋youtube片都好似得
https://youtu.be/Sk3JU8YWIT8?si=awzyvf0bDYUaWd6a
已經跟足佢set都唔得
最後唔用VD轉用airlink 反而得咗
唔知點解用VD佢只係俾個平面screen我
反而用airlink即刻識入VR mode 有得360度望
你要係啟動果度打指令

airlink要打-oculus

vd要打-openvr

euro truck vr好食效能

vd可以補幀補到120,最好用VD玩
想玩埋PRO MOD
要買埋邊個BUNDLE?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞