Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
另外推薦多一個新mod,Farsel's Cab Cats 包括左幾款貓仔連配件,中意貓既巴打必裝

1.47開左ACC舒服好多
唔駛再驚撞人屁股
Dlc地圖幾時有特價?
玩左幾日想買哂d地圖
今晚玩
節日/有時就星期5會有
請問邊到可以搵到右軚車既MOD? 左軚車揸唔慣, 上網又只係搵到左軚
英國
對唔住我表達得唔好

我指右軚私家車, 網上既都係左軚又無右軚interior
Mac 版

有冇人上咗1.47之後會中以下bug?
間中個天會變成全黑
rain texture會間中起格
倒後鏡間中會全黑冇畫面

另外我唔知幾時開始啲牛欄頂架全部都read唔到accessories 有slot但係冇嘢可以裝
有冇方法keep住一直都喺日頭
ProMods The Great Steppe 1.0.1 對於 ETS 1.47
https://promods.net/setup.php?game=tgs
1.47 版 可用
旋拍唔見有
我又睇岩左個Moza R5
不過全新好貴要4000
我都係慢慢再睇下先
搵 T300RS 應該有好多人放,不過好多都連車架賣
差唔多同價位有moza r5 dd 啦
用緊r5 好爽
想問下知唔知點解睇YouTuber玩畫面靚咁多
我明明都係開到盡
連車架放唔係問題
又唔係新 又冇保
都要3-4千
我真係寧願買過新好過
所以個位巴打2200收到個9成新
係好正
呢D 2手野唔係咁既成日撞到
我見R5都好正
但唯一問題
要係PS5到用
又要買多個轉換器
好似冇
到夜晚時我就打command 將時間跳去第二日朝早
玩咗兩日,英國去荷蘭唔識點搭火車,㩒完出發load完又在原位
Skoda Superb好似有右軚
開始研究緊啲 graphics mod .. 都有分要課金同老免,要課金果啲真係要考慮清楚睇晒demo 先好入手... 我入左個Enhanced Graphics Mod 最後啲色彩嫌佢調得太鮮太濃最後無用到... 有個勁靚 Project Next-Gen Version 1.07 黎緊出 1.08 直頭mod到好似變左第3集咁,但價錢仲貴過隻game全套... 所先只有觀望下先,比較實用係個 Draw Distance Mod 預先 load 好晒啲樹同草皮,又可以配合其他mod一齊用,免費既暫時大推岩岩試左既 ReShade 加唔同既 Preset file... 有啲似Assetto Corsa 既 filter 咁,可以試下邊個配色岩你心水,暫時試過色調最滿意最自然係 NaturalFlo Preset,配合慣用既mod畫質確實有提升,大家可以裝黎試下:
ReShade
https://youtu.be/rqViczoh7yg
Presets
https://youtu.be/y0xwxci1H_c
用左ReShade 錄左段,算幾流暢,片尾有分享我用緊既mod同次序
https://youtu.be/9Wgcj2ny5ng 
搵到了, 多謝
係 同埋game support冇大牌子咁好,snow runner用都用唔到,但dd 真係c伏
感謝巴打分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞