Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
巴打加個id 一齊玩
想問有冇巴打有玩過mod car? 之前dl過一架林寶, 但揸落佢都係一架貨櫃車 勁易反....

之前托樓主大大幫手買咗支貨櫃波棍返嚟砌落G27度

最近差不多完成ETS2 server個測試,暫時穩定
改咗勁多mod:
Man F2000 by XBS
Man 19.361 by truck access simulator
Mod 車都係用ETS2 掛接車輛個物理系統,當私家車咁樣揸一定會好易反
有冇揸去司機介紹所開咗地標先?
開左好多新地方
未玩過online,多唔多bug
早幾日見steam減價買黎玩下
唔夠一星期用消費卷買埋軚盤
買左咩軚盤?
羅記g923
新手一問
點樣係ipad show個速度計出黎?
各位用咩方法操控?
我而家用緊mouse + keyboard, 但用mouse耐左隻手會好累
諗緊買個Xbox/PS5 console, 唔知會唔會好d
keyboard only
好好用
我就淘咗個 cheap cheap 駄盤,好用
冇車牌
我又冇牌開始玩,玩到有貨櫃牌都仲玩緊,中毒太深

想問下點樣將map分去另一個mon?
想做到呢個效果,我哋要準備幾樣嘢:
1. 一隻可以support hdmi cable嘅portable monitor
2. 確認顯示卡有extra hdmi port位
3. 一條2-3m嘅usb-c pd快充線 for隻mon
4. 安裝Telemetry Server 4喺電腦上面
4.1 安裝埋mobile route advisor 嘅dashboard
5. 打開browser去返telemetry, 拉個地圖去隻mon度
6. IPAD都係同樣裝Telemetry Server 4

thx bro, 我聽晚試下連ipad先
https://youtu.be/5JdkSLWtPUc
鬼佬玩到好似揸真車咁
最新果幾個女乘客mod又整得幾靚喎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞