Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
圖呢
我睇睇先
Head tracking 真心正
未用之前覺得轉視覺好煩成日撞
https://youtu.be/f33XwrAOvQI?si=lVoDy76nDQAIDReL
原來可以咁
而家用緊4070 super,無想像中咁勁,開4k 差唔多max,除左細緻度開150,抗鋸齒開中,後鏡開中

加一堆real mod,都係得100fps 咁上下

黎緊1.5,話電腦要求高好多,唔知到時得返幾多fps
揸車洗唔洗追咁高FPS
大家graphic setting點較想參考下
巴打知唔知幾時1.5
唔知,佢delay左
highway 先100fps咋,入城多車落埋雨得返70,先覺得勉強岩岩好

btw,一定要裝real traffic density,好玩好多,不過fps 會起碼跌20
想入坑,但怕悶會唔會買住本體先好d?
玩開nfs
另外我用手制玩,冇乜budget,如果京東國產pxn/科騰 呔盤,各位點睇?
係咪會多車到塞車
有幾款唔同既mod, 我用正常少少既, 起碼似真正路面咁多車

有隻係真係塞到仆街既, 未去試
出左1.5 Beta, 有無人試下?

promods 未有1.5 ver, 我未試住
岩岩屎忽痕, 試左, 畫質好似好左, 最重要係有taa
我只買了本體,而家練車
想問係咪要裝MOD?
邊款
youtube 打euro truck simulator best mod 慢慢揀啦
好撚正 羨慕到呢
PROMOD:
** WHEN USING THIS MOD WITH THE LATEST BALKAN WEST DLC - IT WILL OVERWRITE THE DLC AREA; A FUTURE UPDATE OF PROMODS WILL PROVIDE INTEGRATION AT A LATER DATE **

係咪有BALKAN WEST唔用得PROMOD?
買2手g27玩euro truck 2得唔得

可以照用
但係用緊Promod 個save既話
個West Balkan 地圖就變左玩Promod自製果個
冇官方DLC d新野
依家重有冇車隊,5年前玩過就冇了
仲有咩real mod必裝,跪求
DC群好多都自己玩自己了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞