Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
地圖大撚到傻,先行左4%,點先行哂100%
慢慢接任好快上到
好多年前玩過 promod係咪仲有更新?
我記得當時去左某個地方有bug成架車飛起左
promod係咪俾年費定係俾左一次性錢就永久
如果真係憑自己實力認真行100%基本上係冇可能

永遠都會忽略咗一啲好細嘅路段/範圍

未有balkans 同Iberia 試過玩到99.9%,點知搵到傻咗都搵唔到剩低嗰0.1%喺邊,從此放棄咗
個dc link死咗 可以再send多次嗎
一直都有更新
係有bug
俾錢? 唔駛架喎

利申 玩過一排promod 依家冇再玩
隻game啲地圖mod 好似比promod 更詳細
而且少bud d
可能記錯啦

因為實在太多地圖mod
promod集中D
10%都覺得難喎每個任玩成9個字先行得1,2%
sorry,應該係0.幾%
呢排試左snowy moon taa/dlss mod,太強,用左成個畫質提升左十倍咁,fps 唔會好似用內置smaa 咁跌好多

不過要join patreon 每個月10蚊港紙先用得

希望遲下正式版ver 1.5 既taa 做到snowy moon 既效果有5成,我已經心足,真係用完返唔到轉頭
可能佢真係識開車之後唔識揸車呢
買左Moza TSW 軚,真係成件事完全唔同晒
HN Immersive Symbols Extreme
Real companies & gas stations
Weather_3.1_addons_new lighting
Weather_3.1_4k
Cold Rain v0.4
Fael Environment V3.1
Sound Fixes Pack v24.12 - ETS2
Realistic Mirror FOV (ETS2) (1.49)
Different lenses of traffic lights
International Traffic Pack - Vanilla Edition
Better Raindrops
Real Traffic Density ETS2
Realistic Truck Physics Mod v9.0.4 (by Frkn64)
Actual Day-/Nighttime Mod
tree_improved__4k
以前wfh 嗰陣同啲職業司機冇分別

食飯都喺架車度食
而家點
岩岩買呢枝scania 12+2波棍,原來轉波真係會好順手

Lm
新手入坑 一玩玩左成個dayoff 不過咩dlc都未買住
遲下想儲地圖再算
原來同另一間有合作,唔怪地官方冇提過 MOZA 嗰套
今日出1.50

過兩日ATS 都出1.50
停晒地圖DLC,開新save玩
好多mod用唔返
降返1.49了
起碼等埋promode 出左先
promode 終於support 1.50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞