Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
係囉
香港車唔係右軚咩
點解好似好多人都係揸左軚咁
因為跑歐洲用左軚係舒服D
咁我又唔知啦
我本身都冇車牌
有冇巴打有裝台灣MOD ?
我終於裝左日本MOD
但個印尼MOD唔得
所以想試下台灣MOD
揸揸下就發覺其實右軚喺歐洲都冇咩嘢
我本身都係揸左軚
不過之後都轉右軚揸
ATS奧克拉荷馬州 聽晚1點出
project japan 係咪未support 1.48?
用左幾耐?
揸est2果陣,我一dup 得大力小小就會扮考牌官鞠躬,比大小小油就會扮到貼住張凳,務求凝造出4d感覺, 令自己隨時準備好考試

到考試果日我又扮考牌官鞠躬,個官見到我咁樣,佢話我都未鞠,你就鞠,搞到我幾尷尬,不過都好彩有得拆架,但係到甩咗條架後,我褪車要駁返條架果陣,一覺唔小心車速快咗,一野撞左落條架度 ,當時聽到咚一聲,清脆利落,大聲到成條街嘅人都聽到,仲因為咁搞到嚇親一位考緊試操緊波嘅師兄入唔到波,另外自己部車嘅car display 話咩Trailer Damage 2%, 又話咩Truck damage 25%,仲話要到最近啲維修中心,1999999都唔知佢講乜,on99,跟住試左好多次都撻唔着部車,之後我打開車門跑去考試中心諗住簽壞車紙,我一路大叫:「嗚啊,點解係我!!」,跟住就唔小心撞到枝燈柱,醒返果陣已經發現自己喺威爾斯
?
近排又玩返
沙塵滾滾

點樣駁iPad 同淨係show 地圖咪錶
追完post 睇到了
知道點set了,係set棍個板,啪左入波,先再㩒相應既波段,再入空波咁就set到

玩左60個鐘終於舞得掂支棍,但initial D支棍個阻力唔算好真,好易入錯波
喺聯運一打字即刻彈game, 點樣解決?
最後我都係買番moza

巴打會唔會知 ets認唔到我個方向盤係咩事
係moza pit house到轉佢又識轉

同埋crp個剎車硬到踩唔郁
點樣認唔到
有冇係設定到搵番個MOZA先
選項 控制器 方向軚
設定左
ETS都認到R12 Base
請問呢個係咩車架?
咁係ets2入面設唔設定到?
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5dXk7Yh?tk=n0PIdwj6B4y CZ3457 「折叠赛车模拟器游戏方向盘支架罗技G29g27CSWT300莱仕达R5r9」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
轉個方向盤就冇反應
岩岩上左床
cap唔到圖
好似係設定
最頂個到有個
使用咩控制
我記得頭一個係鍵盤加moza r5
如果你係r12 就應該係moza r12
第二個行我都選左moza r5
你再睇睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞