Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
車都唔識開
係咪開車入1波要吊極力子
停定要拉handbreak?但係拉完成架車無電
有無好d既基本教學
費事開壞手勢
promod好似多咗啲地區, 裝過但後來都del晒, 玩返正版dlc地區算
入左咩軚盤??
Ets 有無啲mod 係揸5.5 9噸果啲
貼合啲香港
我淨係用 keyboard mouse 玩 , 有無人都係咁
PROMOD 都要裝來玩吓,玩多一陣到時出 1.48版, PROMOD 又用唔到。
唔該晒
我呀
之前covid lockdown喺外國玩keyboard玩咗一輪
依家都係用手制咋
主要係睇風景同聽收音機
買左隻game 都未玩過
連G27都dump埋
有冇巴打識點樣解決呢個位 即前方仲有路 但唔比你行
Down MOD
No Roadlock + everything passable
先踩極力子不要放,轉波,再踩油門,車開動就可以放極力子

車停定要入空波唔係會死火
點解每次停定之後(N波或手制)
都要按一次"啟動引擎"先開到車
係咪正常的
請教下
轉底盤會加heavy cargo個條bar但減操控性

想知其實會唔會有cargo係重到拖唔郁?有無話heavy cargo 最少要幾勁?因為新手唔想放棄太多次操控性
係咪用棍波?
係就即係死火
你係因為做錯步驟令到架車死火先要重開引擎.

要停車, 係架車完全停低前要踩住極力子, 踩brake, 停哂轉番N波, 之後就可以放開極力子, 拉handbrake.
應該係咁下次再試唔該
好似變左玩學車模擬器
我game入面寫1.47, 跟住而家down 嗰個promod 又係1.47, 都係唔得
剩promod係唔係9個file?
呢隻GAME有D癲 無玩法既模擬器都咁多人玩
scs file?
試下上youtuber搵下跟佢地方法黎多次
唔該曬 我再試下先
ets2 都唔算小眾掛
喺steam 度都有差唔多500k review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞