Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
不過我都係鐘意由頭慢慢開始賺錢開發新地方
今日試駕咗MAN TGX GX, 整體感覺唔錯, 唯獨操控難度變高, 不論剎車既反應, 轉左轉右既幅度, 都無Scania咁簡單
唔知係唔係錯覺 但齋頭個軑都唔太夠要好慢先真入得哂線
感覺MAN 高速唔夠雞乸穩定車身會左右搖晃... 我用雞乸未試過翻車.... 用佢真係要收慢啲先過到彎
裝咗物理 MOD Realistic Truck Physics , Dynamic Suspension
60車速以上轉大彎出高速,好易反車 好難玩
ETS2_HK Promods 2.65 Server

8人聯運 Promods 2.65 + Promods Cabin Accessories + Promods Trailer and Company Addon

英倫北上 北歐瑞典之旅

同場加映新買Feldbinder 危險品罐車

https://store.steampowered.com/app/2193220/Euro_Truck_Simulator_2__Feldbinder_Trailer_Pack/
想問下車庫係點搵返黎
任何城市 > 地圖綠屋仔位置 > $180,000 購買
係咪可整日本地圖?
有無人識

車庫好貴
原來一直盲撚左
但要買果幾個DLC
等特價 買完有排玩
儲夠錢買車,做齊咁多個重車任務,你會覺得真係好過癮。
岩岩入坑,好彩有人討論,因為學輕型貨車而買
但裝D車mod遇到問題,裝左個Toyota hiace,正正係學車果款,但發現裝多幾個mod,D車mod唔共容,會被新mod取代咗,或者係mod銷售唔見左,係咪正常?但只剔一個車mod,佢又出現番,唔知係咪正常
例如裝咗呢個
https://ets2.lt/en/toyota-hiace-h200-update-1-40-to-1-44x/

即係我好似唔可以裝到好多唔同嘅Mod車咁,裝完會被新Mod 食咗,係咪正常。。。。
我好努力search咗啲文,好似有相似問題,但都係唔識解決
https://steamcommunity.com/app/227300/discussions/0/541907867780089562/
簡單講就係我裝左幾個好想用既貨車mod,但active完,mod經銷果度得番一部,其他俾第一部取代晒,撳極都係得一部個模型黎
想JOIN, 你地係咪都係用KEYBOARD 玩?
但埋, 睇左好耐, 都唔知響STEAM 買邊隻......
Scania 你地係買邊部
你地多數買咩車比d司機跑數

依部
Scania 大法好
買D cheap 車比D NPC跑數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞