Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
我意思係未係game入面用game money買
Anyway 再研究下先

用落個電子鏡怪怪地咁
無盲點鏡
唔知要點樣先有
明明Renault 架拖頭用電子鏡都一樣有盲點鏡
原來Renault 有電子鏡?
咁可能買Renault
我純粹想玩下電子鏡,牌子無咩所謂
DAF XG 都有電子鏡
唔記得係Renault 定DAF
嗰架拖頭嘅電子鏡我覺得好過今次MAN 呢架
樓上師兄話係daf
Anyway重點係我以為電子鏡係新野
等我仲好撚興奮咁
前鏡要喺infotainment 開返出嚟 但係兩邊盲鏡同塊側鏡唔見有 同埋個blind spot黃框唔係好知佢點運作
淨係買左essential 個pack, 買埋其他要700幾
只係地圖同cargo應該唔使咁貴喎
得MAN先有 同埋轉左電子PANEL 幾好
你係咪計埋啲paint job tuning嗰啲 呢啲嘢非必要 尤其係paint job
同埋我覺得前carmela 係gps位易睇過DAF嗰部
幾時先可以款款車都有想買benz
Benz MP4 mod有電子鏡玩
YES
benz應該要等幾年
之前淨係聽過整新Volvo FH同Scania,
淨係依2部睇怕都要整成年
等到勁都長終於出
試咗好多畫質 MOD 都係用
JBX Graphics 3 v1.8.1 + Project Next-Gen 1.08
天空靚, 多咗好多檔風玻璃反射光 , 調色馬路 海水偏向真實, 用咗好大提升真實感
Paint job pack全部搵笨(除咗烏克蘭)
除非你急住送錢俾SCS
岩岩試左架 MAN TGX 都幾正,個電子倒後鏡有啲唔習慣 另外暫時車內外都對應唔到好多裝飾配件mod,同埋汽車音效真係要等mod 出 sound pack 未有對應
https://youtu.be/0wVpDEBPJGU

剛剛睇到呢個 post,原來呢個小眾 game 都有人香港人玩

不過我自己係好鍾意去美國旅行自駕,所以玩緊 ATS,無玩 ETS2
開左呢兩個 mod 之後有無跌 FPS ? 個畫質pack 好似都幾大食
mod喺steam dl?
部機 CONFIG 唔勁 跌少少實有,但都接受到,淨係 PNG 植物 MOD 都有 3GB 草地貼圖靚多,再 LAG 機可以唔用植物MOD。主要用 JBX ,光影調色比較重要。
邊架車最好飛 係咪Volvo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞