Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
架新車 MAN TGX 真係越睇越靚... 車內配置又靚又有現代感... 真係可以放棄雞乸

唔係話有bug咩?
係音效同電子盲點鏡要搞搞佢... 不過好快已經出左要付費音效mod.. 當然係唔會買啦,等免費改就算,同埋仲有好多車內配件mod未對應到例如女乘客...
Promods裝完係咪一定要開新save
揸開6x4,油缸仍然得400L
唔係 我都係玩返玩開個個save
邊part零件可以令轉彎無咁易傾側

搞完一大輪最後都係放棄 sping 5.1果個mod ( 發現佢啲skybox 唔夠4K 啲雲邊起晒格仔...) 又唔太中意PNG1.08啲skybox( 同埋真心貴買唔落手 ).. 都係用返工作坊既 weather 2.7 8K 同 tree improved 4K 算,雖然少左啲唔同種類花花,但起碼整體順眼好多,同埋轉用返 XR BLOOD RESHADE V2 配搭顏色最順眼舒適,暫時都好滿意個畫質同唔太佔資源既效能比
Reshade :
https://youtu.be/y0xwxci1H_c
剎車果part
啱啱新手玩, 點解 嗰個promod, 入完都係話我版本不相容
你架車會西即係太快入彎
幾時先可以更新到好似 BUS SIM , Train sim 用 MOUSE 按車上掣 ,開車門落車係條街行
想問而家入手隻GAME 有咩DLC係必買?
可以點搞
一係就左邊大路直去等導航重新劃線
一係就收慢行路肩,過左個意外位先正常行
可以行路肩照過,不過要小心hi 到...
如果要攞“100%道路行過”成就,就唔好買DLC住
因為個難道提升超過一倍

如果唔理成就,就基本所有地圖既DLC
跟住係特別貨物,之後係各車廠既專用改裝包

或者可以參考呢個巴哈post
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=16179&snA=1769
MAN TG3 TGX 電子前鏡好好用, 遇到高速公路擋路, 睇位攝過去都易咗
有D興趣想玩
有冇you trailer睇下聯運係點
一齊入嚟玩ProMods 2.65

好耐冇開我delete曬啲mod
想問下有邊隻係必裝?主要係想條路靚啲真啲
promods必裝
參考幾個關鍵字:

Promods 2.65

Schumi - Company Addon, Real Company Logo

Jazzycat - Traffic Pack

DB - Traffic Intensity

Frkn64 - Modern Garage, realistic truck physics, realistice vehicle lights

Realistic Rain

Sound Fixes Pack

SiSL - Trailer Pack

Project Next-gen 1.08

你對番game version
而家應該係ets 1.47 你用steam睇下你係咩先
之前用controller玩
忍唔住入手軚盤 重新開個profile玩 好似另一隻game咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞