Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
如果你想裝ProMod, 要買哂6個地圖擴充包先得
原來呢度有人講

玩左個半月, 用緊T150已經幾好feel, 好中意操控機器個種感覺
上個月miss左map dlc減價, 頭先已經即刻買曬, 同一樣野唔會miss twice

另外想問下有無人追求最接近真實嘅steering?
而家用緊physics 10 kaleos
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2964307448
景就用realish graphics mod
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2964307448

有無人可以share下類似嘅setting/mod
一直都好想試下玩
但係只係識渣自動波貨車係咪唔啱玩?
我驚買完個軚盤返黎冇得較左自動波咁咪PK
啱啱開始入promod 坑 還掂都係開始想玩下workshop以外嘅mod
mod 係好好玩架;不過裝多左你就會慢慢發現兼容問題,同埋中意既mod 要點樣安置佢地 ( 上下order 次序排位 ) 佢地先唔會打交呢樣係幾煩... 好在我岩岩先解決晒 ProMods 地圖 zoom in zoom out 唔會 crash 同埋用 google 導航唔會 jam 到本身 ProMods 個 def file... 真心玩左我好耐
JBX Graphics 3 v1.8.1 , Project Next-Gen 1.08
好似好正
有自動波的
今晚出新一代電子倒後鏡 Man Tgx
宜家暫時淨係裝左promod Europe 地圖 同佢地嘅trailer pack realish truck physics 搵左個sound mod 但要改mod 以外嘅file 驚影響冇mod 個profile 唔敢裝住
巴打仲有冇咩推薦
官方出咗新TGX
玩左超過四百個鐘
而家集中衝100% 地圖
又有電子鏡用
真係幾方便
有冇裝PROMOD 之類既 Map Expansion?

想攞左100% 地圖個achievement 先
好似話用PROJECT JAPAN
好快玩完
等咗年半終於出

依家promods 最新version 兼唔兼容架新車,定仲要等update?
識玩一定係配合埋vr玩
成個feel唔同好多
你已經買左?
睇comment好似唔少問題
Steam 特價買左,第一步應該做咩先?裝mod?
差啲miss
返去即買
買齊map dlc同cargo pack
Mod 個啲你玩到咁上下你就會知想要啲咩,到時再搵都得
有d 咩問題?
用落暫時都ok
啲engine聲有問題呀,座位位置唔啱之類
我都係睇steam啲comment,本身未買
拖頭應該係包喺base game 度
唔使另外買
拖架另計
更新入面出架喎

暫時玩落係engine冇乜聲同前面細鏡如果用鏡頭會冇嘢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞