Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
正到傻咗
你有興趣既話,我可以幫你整
頭先試左 Real Interior Camera V1.7

好似同而家官方既seat adjust 無分別?

係咪新版加強左seat adjust,定係我唔識set “Real Interior Camera“?

利申:玩左ets2 一星期
呢個 cam mod 都好耐之前啦,啲新車都唔對應,無用佢好耐...
去到Promods 2.68又玩返,買咗新地圖同Tirsan/Wielton trailer pack, 但暫時揸緊16噸 Next Gen G-series

剛dl 咗promods
仲有咩mod係必裝?
玩咗一排promods, 依家lv19

印象中冇乜落雨??係咪因為裝咗promods
可以自己較機率
有冇咩mod係必裝?

利申:極新手
Real companies

Traffic packsssss
100k同300k嘅貨車揸上手好似冇分別?係咪我嘅問題

辛苦儲咗好耐
如果買8個轆嘅車買Volvo定Scania好啲
可以係邊度down
Volvo載貨果陣好揸D
Scania就最快
我大部分都喺Steam Workshop度down
平時已經當頭D渣

Steam workshop (貪有update)

網度搵都大把(不過遊戲version 一update咗就可能用唔到)
邊間順眼買邊部

爭個少少匹數由佢啦,又唔係玩acc/ f1 202X
部部都差唔多 呢啲時候就睇性能
唔會差唔多啦,livery mod 有啲車有 有啲車冇,裝上去好唔好睇又係另一件事
諗住之後先裝mod 到時就再買多部
善用bank financing 功能

SCS 提提你 借錢緊要還,咪比錢中介
一齊加入做車房大亨
中間個mon點做到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞