Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
有無懶人包整合哂必裝既真實mod
1.47出咗
啱啱玩咗隻game幾日,請問咩係Promod?
自己淨係買唔地圖DLC pack.

想問下用拖車係咪會限制自己送嘅貨,唔用拖車可以賺多啲錢?

見人玩到真車咁勁pro
新手想玩 係買 3定買2
羊巴係喺私人房定TruckMP出車
MP
自膠原來未出
ProMods 是 Euro Truck Simulator 2 的地圖擴展,它向標準 SCS 地圖添加了 80 多個新城市和 8 個全新的國家。 該地圖試圖通過重建德國、比荷盧經濟聯盟、奧地利等標準地圖區域以及調整較舊的 ProMods 區域來帶來增強的體驗。 查看兼容性列表以獲得完整的概述。
ProMods 的目標是製作完整的高質量歐洲地圖,以在地圖的任何地方營造逼真的感覺。

https://blog.promods.net/faq/
上次裝promods唔成功
完SEM再研究
醉駕仲過癮

利申:現實絕不醉駕
想裝ProMods 有哂7個DLC地圖 但係開GAME都係話不相容 唔知點搞 會唔會因為1.47版本關係嫁?

promod 未support 1.47
steam ets2個到right click揀options
其中有個位係可以set返ets2 version落相對應promod嘅版本
新手都係裝下sound fix, real company and trailer, map mods, accessory啦
地圖就promods europe都夠玩 想再大啲可以裝埋rusmap, promod中東同tgs addon, southern region, road to asia等等
真係幾正
原本上年SCS打算出russia dlc
結果因為戰爭轉整西巴爾幹(前南斯拉夫國家)
個間廠出極d驚都好撚lag
omsi之前好似有隻bus simulator
但都好多差皮
之前有軚盤爽好多太阻地方扔咗了
買二手G29
我冇pc 得Mac同steam deck 軚盤就g923 諗住買返嚟試下可唔可以用軚盤玩 點知搞極都搞唔到 放棄咗
之前玩開online最撚煩就係有啲撚屌會撞鳩你
玩MP 好多癲佬
連機點玩法
架車快唔快係唔係同level有關?我之前玩成日都覺得行得好慢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞