Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
除左最新果個west balkans

其他全部都要買
點解唔買west balkans?
promods唔需要新DLC

當你要買都可以買埋
有無人係mp一齊玩
1.49 更新, 終於有HDR 天空 , 夜晚有月亮
https://www.youtube.com/watch?v=QqPratC4Htk
尋晚買dlc ,落單唔小心買埋west balkans

無特價有d 唔抵
係,無特價唔想買

同埋DLC地圖已經好撚大

多一個唔多少一個唔少
新DLC west balkans 果邊啲風景幾靚,又多新建築模組,仲多左啲街坊... 有掃地阿叔有賣 post卡呀姐... 感覺比較旅遊區 feel
又做特價了
本身得本體 係咪買晒佢啲package就OK?
地圖DLC要買齊
有無人用緊3 隻mon 打?

諗緊平平地2k 144hz 30~32吋 係咪都ok

見youtube 有人55"x3 好爽
有無人用緊3 隻mon 打?

諗緊平平地3隻 2k 144hz 30~32吋 係咪都ok

見youtube 有人55"x3 好爽
個promods west balkan compliability update又有排等
我升完要降返落去,promods 未support 1.49
ver 1.49 用到 PROMOD 但冇咗 west balkan 所有城市地圖.
想玩 west balkan 先關閉 PROMOD , 玩第二個地區先開返.
今次好過完全用唔到 1.49 有HDR 天空, 月亮, 星空 大更新 差好遠
Discord link仲有冇?
想問下有無粵語語音提示mod?
我試過1.49 唔得既?

要降返1.485 先用得返,係咪我set 錯野?
開你老母車

今日出咗新 PROMOD v2.68 支援 1.49版
無留意原來 project japan 都 update 左個日本 map 俾 1.49 用,感覺好似比之前版本暢順,即刻楂返轉遊車河~爽
https://youtu.be/cU0dlOMV8Ek?si=Mh9joKcr9y2Ilca5
惡撚慣架你
係咁彈Game😳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞