Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
近排都入左坑,都係中意玩下細車,係香港冇咩機會渣真車,晚晚遊車河過揸車癮,玩埋日本地圖真係好有feel

如果可以有得加多啲AI車就好,更加似現實城市路面咁多車

順便想問下有咩車mod可以推介下。
係promods入面邊到搵到,我搵黎搵去都搵唔到
無野了,搵到啦
gtr r34
gtr r35
Subaru
BMW m5
呢幾架都ok
上面幾架都可以換做r35個mod既鈴
感覺會再好揸啲啲
然後軚盤setting(靈敏度、貨車穩定度、傳動軸果啲)都要較下就會貼近番少少平時啲車,如果唔係好易高速就反車
雖然冇話好好控,但習慣番啲佢個physics,其實手感又唔差,ets既慢車真係好玩過其他車game好多
set哂係軚盤上面
英國地圖係咪ETS2 就有
係,但整得唔算靚

買齊。。。。。。即係steam 上面果8個map?
你睇promods 個網,有寫要咩dlc 先得
thx bro, 咁等我睇下先
我本身對啲車就冇乜興趣
反而好想睇風景,想有4季同埋多啲地貌
想問下有咩mod推介?
其實唔用triple mon 係睇唔到咩風景
拋磚引玉
冇triple mon呀不過唔緊要
尋晚拎左moza tsw 同個貨車底座

其實發現set 位都幾麻煩,除非你係長玩ets2,如果會間唔中玩返賽車,又要拆返個貨車底座出黎,應該都無咁好心機又裝又拆,只係為左玩返一兩場賽車

另外因為個座係向枱面下發展,個base係有好大機會頂大腿,尤其係r9 以上既大base,r5就勉勉強強唔算好頂腳

無想像中咁美好
我就係知個底座係FOR貨車
所以先唔會入手
知道會成日換
有冇相可以睇下你個moza tsw
尋晚再set 過,感覺好左好多

不過轉玩賽車都要拆一拆個base 出黎,預要俾多10分鐘時間準備先玩得

今晚再影相俾你睇睇

玩緊日本地圖,去到目的地發現有幅牆頂住落唔到貨
入佢discord report 返
想問邊度有日本地圖?thanks
屋企冇位
不過而家都係等電雷諾同1.50就是但啦
你search Project Japan就有
網入面有詳細英文日文教學
utube都有幾個教學
不過玩日本地圖前題係要買哂DLC地圖先
未買就等下減價
拎左個moza tsw 玩左幾日,個feel 真係好正,同一般軚揸法係完全唔同
想問下G29同G923用落係咪分別唔大
同埋想問用軚盤揸緊嗰陣左右郁個視角(e.g.轉彎之前左右望)係咪會好kick

黎緊砌機會買埋軚盤,想聽下大家嘅評價
左右望建議用aitrack + opentrack, 無敵

而家買g29 g923, 不如買r5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞