Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
無錢呀,睇梗G29係咪用到落MacBook到。。。
點睇THE BUS , 擺左WISH LIST好耐 , 係咪仲差好多野
有個mod可以增加收益同經驗
由最初到宜家都好似一隻不斷改良中既 beta 作品... 雖然畫面係幾靚;但有種講唔出既唔流暢感覺...
https://www.youtube.com/watch?v=kCm50BJ8Z9s
其實可以係setting教到出現率最低,咁就唔會出現
手感真係麻麻,同歐卡比差幾遠,但graphics真係好,唔仔細啲睇真係以為現實黎
而家邊到買T300RS平呀
用緊垃圾g923玩 lm
希望SCS 會出隻畫質大升級既 ETS 3 啦
不如搵隻新淨2手,我都係入隻2手9成新黎玩,加埋全套 mod 都係貴正價少少,可以用埋係PS5其實都有排玩,玩到幾年等直驅普及先再考慮升級啦
你2手幾錢入
我以前買過G27黎玩架
玩咗廿個鐘仲係欠債,得一個倉,四個車手,自己渣平車,係咪正常?
9成新$2200,佢個軚感同 FFB 真係好滿意
開頭選d性價比高既job, eg 同時有急件+易碎/貴重, 會多d錢
請多幾個員工, 買最平既車比佢地
員工做得多會升技能, 慢慢就佢地會自動波幫你搵好多錢
平均而家4x歐 每km
唔記得幾錢係高, 好耐無玩, 但search job 有得排, 無記錯疫苖,2櫃既job係好賺錢.
同埋自己梗係買靚車, 我特登升級咗個車庫, 每隻牌子都買咗一架車, 放哂落去, 隨時換.
佢出新MAN會再玩
而家話我架車唔適合運重貨,但係改裝可以運重貨之後,運普通貨個數值低咗有冇咩影響

可能我升長途最高,通常賺最多錢都係長途車,1000公里up
無咩影響, 係耗油高咗, 但油既錢比起你跑一轉job唔係咩錢嚟
哩排裝返嚟玩 lm
2200又唔錯喎
巴打係邊買
我都上網睇過下
應該唔係成日有咁平既2手買到
裝埋Project Japan 個Mod玩日本地圖都幾過癮,當自己去咗日本自駕,再聽埋日本既電台,都幾正
最就手既旋拍,都幾多人連架放,原裝波棍太貴又鬆又要mod,買個性價比代替就OK
無錯,可惜得返一個湘南電台仲要係播古典音樂仲可以實時聽到,其他果啲都係loop ... 再加埋日語導航,真心一流,不過可惜地圖唔算好大,好快就行晒 9x % ... 仲有果少少基本上係行唔到既bug ,仲有勁多隱藏日式惡趣味路線同陷阱....
啱啱玩冇耐想問下差速鎖有咩用?
岩岩發現左個mod 幾正,可以set 預先load 好晒可見距離既草同樹全model... 直接用最遠果個mod 成個樹林或者有草皮果啲地方即時順眼返晒
同埋花左啲時間去set 畫質效能平衡,加埋一大堆mod 仲要set 先後次序都幾煩... 都錄左段靚靚風景片(自己覺得),加上個草樹mod 同優化環境效果分享下...

https://youtu.be/7xpxdx7MIJQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞