Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
我都試過轉架私家車去玩mp撞鳩人過兩日比人ban咗reckless driving
睇馬力同埋個底盤
利申:我都唔太識
新手想問可唔可以import 香港電台聽?
呢度有冇人玩Snowrunner
Snowrunner 會成日玩到反車,又要重新黎過
即刻熄game再開唔駛慢慢救完再運過
不過後期帶埋吊臂救車救貨已經變埋遊戲一部分
ETS 2 真係好正,最初幾年前襯steam 特價入手左放左係度儲game... 就算開黎用xbox制玩都係無乜癮玩一陣就關game;點知兩個月前左右睇晒啲軚盤資料入手左隻二手9成9新 T300RS GT (貪佢同時支援PC同PS5) 連好晒一試就上癮!!真心好玩過用手制幾十倍!軚感同路面資訊回饋震動真心好feel,再一口氣裝晒啲地圖DLC mod 同 ProMods 再加上天氣畫質配件之類 mod 同關西地圖mod 之後,成隻ETS 2 就變成左一隻每日都要渣返轉先安樂既模擬駕駛game... 之後硬件 mod 14吋momo 軚盤換base 入面啲膠軸轉日本啤呤,再加方向燈水撥實體制,用舊手機做simhub 等等... 之後 Assetto Corsa 加mod 玩首都高同 所有街機賽車模擬(灣岸頭D系列甚至daytona sega rally scud race..)連FFB 感覺隻軚盤連mod 真心值回票價真心建議入隻軚黎玩~~
雖然已經出左 1.47 版但因為啲mod 仲未有更新版本所以都係keep 住 1.46 玩住先,仲有少少唔中意係佢啲隨機意外.... 大部份都可以係啲罅位過... 但有啲就真係成條路封住... 就算save 再開都仲係度真心痴線....錄左段 8百幾公里就係見到咁情況

https://youtu.be/yCrLxa-no1I
睇返啲資料以前係可以加港台同商台入去個 radio playlist 度... 不過啲link 宜家都已經唔work 日本果啲都得返一個湘南電台仲播到... 如果真係要聽我都係開個chrome 網上直播係背景行就算
新手,請教買車daf 105(貪儀表有數字車速)定volvo (貪馬力大,平)好?fh 或fh classic
有玩一排,唯一問題係單人玩好孤獨,冇ai冇npc,成個圖咁大得自己一個,好似鬼城咁
咩都玩下最好
初初都覺 不過玩玩吓就好似入咗精神時間房咁 眨吓眼就玩咗成日
https://www.maprunner.info/vehicles/zikz-605r

ZiKZ 605R
攞到呢架車之後易玩好多
玩緊免費XGP未買DLC 不過base game 啲車都好夠做
Michigan 玩咗成差唔多90個鐘先100%完成 好襟玩
MP遇過俄佬車隊
我入到城市交貨嘅時候撞反我
https://www.maprunner.info/vehicles/azov-64131
亞速 Azov 64131

開局好多人靠呢部車過關, 最隱定
依家好少玩, 玩返歐卡車多
開荒無呢架真係好難玩
佩服啲人有耐性玩hard mode
18仲做得好過21
21勁多bug

Ets2我都有玩但自己入歌播
唔係成日打
唔同牌子喺咪各入手一部最貴嘅就可以?
定喺買完仲要改
買完都要改 貴唔一定快
有D件針對重貨
新手想玩依家應該買咩DLC好?
建議等特價買齊地圖DLC
謝謝巴打
因為諗緊淨買主體再等佢DLC特價定買依家個pack好
留名收工番去john
main驚都放入wishlist 等sales啦
通常 main game同dlc都會一齊on sale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞