Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
不嬲熄咗個罰錢
成日超速

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1247532088
Actual Day-/Night times
This mod changes the day/night cycle to real world times. This affects the time the sun will rise or set.
真實日出 日落時間 唔知好唔好用
升軸會唔會影響速度
而家英國九點天黑 高緯度好似芬蘭嗰啲夏天係十二點天黑三點天光
升擔係為咗低負重/冇負重下冇咁傷胎
Project Next-Gen 1.08 正式推出,ETS2盛惠 30歐..ATS 20歐... 睇完佢條 demo 真心解晒毒...慳返筆 等下有無其他玩家 review 得吸引啲先再考慮....
https://drive.google.com/file/d/1CyLczgHSTtifkTE3ZjkMLWJZAFlOh-hY/view
Dlc 有特價喇
大把錢唔驚俾人罰
最多覺得煩就收慢再撞開19 警車
睇黎得我咁傻9又唔超速又開哂罰錢黎玩
ats都特價,想買
買啦屌 三十幾蚊
買哂成套兩百幾都抵啦
買啦
ats 有得渣long nose truck ,幾過癮
Hello 巴打,我又想一齊玩,剛剛入Discord

小弟玩咗十年有多,齊DLC 同 Promod 2.65

Scania 730S, 12+2 Gear, 用緊陳年舊G27玩

ATS 比 ETS2 出遲幾年, 畫面 石屎路靚好多 冇裝提升畫質 MOD 畫面已經有真實風格。
你好,想知G27點樣用落WIN11度
話咁快又做特價
點解個dc有埋巨商

升咗軸架車極速高啲
我都有開, 我仲開埋瞓覺.
但一瞓d時間好難預,好多時都會超時
我仲等緊依兩個pack 50% off
Volvo Construction Equipment
Renault Trucks T Tuning Pack
就咁插usb就得架喎
我都全開,路肩超車大法 長期行13x 14x km/h
無玩好耐
係咪要買返新dlc 先玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞