Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
玩咗好多年都係均速 開罰錢同疲勞模式坃 好有feel
玩左 ProMods 一段時間又會想玩下 Project Japan 關西地圖,新版本1.09支援1.47出得仲快過 ProMods... 轉返過去update 返啲mod楂返轉順便楂新車試試佢,最大分別除左係轉返用右軚同啲路好窄唔慣之外... 最大鑊係限速真心慢... 忽然覺得好考耐性尤其是加返Real Traffic Density ETS2 Mod 落去玩... 同埋PJ 唔知點解咁佔資源... 如果用返ProMods個畫質設定就好多時都去唔到4K60... 不過有得遊下日本車河聽下ひだり みぎ 同日文電台都幾好feel
https://youtu.be/yPln66OMcXs
話時話新款MAN個音效bug係點bug法
昨晚又幾個巴打走咗一轉

波蘭 埃爾布隆格 Elbląg ---> 冰島 雷克雅未克 Reykjavík

搵到一個可以穩定行4K60 又平衡兼顧到畫質既教學設定,試過確實唔錯,用係ProMods 效果好好,project japan 用左反而仲跌 FPS 跌得再勁啲...
https://youtu.be/Ya38jyOFYmY
想問下隻GAME D地圖DLC會唔會特價
我想玩PROJECTJAPAN個日本MOD見佢要買6個地圖先玩得
本身唔識車上星期買咗黎玩
想知邊度有得補充返基本知識 剎車有幾種唔識分
依家剩係知轉線要打燈
Hello巴打,入嚟Discord,我哋成日更新一啲教學,有嘢唔問亦都可以上channel問
昨晚幾位巴打上TruckersMP Promods 冰島死亡之路

碎石陣 + 窄懸崖 +滑冰路 + 積雪路面

新MAN個音效係咩問題
有冇ching裝咗Project Japan?搵唔到啲好嘅右軚私家車mod
ETS2_HK Promods 2.65 Server 上線啦

官方8人聯運 + Promods 2.65

南下 波斯尼亞 薩拉熱窩 之旅

動態停車

靈活對線NPC

馬路之星全面進場
貨車版Assetto Corsa

邊道有d貴貨可以運下,黎黎去去都得7-8千
一路玩上去提升等級,先升咗長途運輸,咁距離愈長又可以賺多啲,又可以快啲升level
裝XP AND MONEY MOD 搞掂
頂,我一直升 高價值
係咪呢個,開左個mod但佢彈game

你試下下載呢個
我自己用呢個就無問題
搵人地d profile可能仲快
呢個好似無左
有無人用 game 入面 server 去 convey ? 唔識用 TruckersMP Promods
有呀, 我開咗個24X7 Cloud Convoy Server比各位巴打玩,
可以加MODS入去玩, default已經有Promods 2.65,

聯運大廳搜尋: ETS2_HK Promods 2.65 Server (低於100ms ping)

詳情入Discord傾
用呢個, Profile Jumpstart, 做完教學有LV36 + €10,000,000
夠你買好幾個車庫再請埋司機揸車幫你賺錢, 財務自由不是夢
岩岩用左個fast money,一轉萬幾已經好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞