Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
暫時馬力最大係Volvo FH, 750匹,不過要睇埋扭力,同埋運咩貨物,擔數唔同又會影響
之前特價買咗 連埋啲地圖DLC
開住youtube一路聽嘢一路揸好正
不過成日揸到恰眼瞓
btw有冇巴打推介下邊款車啱新手用
我用steam deck 玩,得手制設定,想問點開死火燈同大燈?
搞左一段時間先知要自己 set 返個娛樂資訊模式制先開返個電子前鏡... 最慘係... 每次去完維修改件佢都好似主gps屏咁set返預設個電子前鏡又自動熄返又要手動開多次 另外盲點鏡同側鏡就真係搵唔到點開...

反而想知有冇得較大 OR 用其它位既電話去睇
有冇裝real traffic ?
條街有啲車行
間唔中cut下線
冇,要另外下載

淨係 用JBX 3 用係 ATS 色水好有真實感
有冇link
趁河價 入手埋最後一個未買既地圖DLC Iberia
冇啊 未裝任何mod
今晚返去研究下
懷疑盲點鏡同埋兩塊大鏡二合一咗 大鏡可視角度有啲大 側鏡應該就係冇咗
好貴
所以佢未出之前都係抱觀望態度,舊版本1.07都已經賣25歐,宜家1.08 直接 30歐仲未包 ATS,然後佢個調色又唔係好吸引到我,再者無錯佢係花左好多心機落天氣環境設施美化;但楂車既話又唔係成日留意到,始終都覺得比較 for 硬照影相用,對我黎講針對調色既話用 Reshade + 免費既 graphics mod 同天氣 mod就夠,尤其是佢段demo 直接令我解毒
請問g27 入到去應該點樣set好
前鏡用返實體鏡好過
btw DAF 好唔好揸
MAN等佢再update下先換
依家長用雞乸
好少揸 底褲最大得530匹
新玩家,有d 咩mod 一定要裝?
Promods
Realistic traffic
雞乸我以前常用, 但內籠真係好唔靚仔, 儀俵版好舊款, 又要另外裝GPS, 原廠嗰screen太細, 好想佢快d更新車款

DAF 麻麻, 唔係為咗用digital camera真係唔會買, 受限於匹數同波箱, 用promods 有時有d位真係唔係好夠力揸上去

新MAN我都未買, 等佢fix 吓d bugs先, 但應該以後會做我既主車
依家揸邊款
揸得多雞乸都想換換
MAN TGX EfficientLine 3, 擋風玻璃夠大, 睇景一流, 缺點係唔係4x2, 8x4 油缸小的可憐
早幾日特價終於買曬map
準備裝埋promods
日日收工都要揸番轉
你地碌波棍係咪全部放左邊?
玩ATS好似冇得轉右軑
想問下pro mod 要幾錢 玩左咁多年都係玩官方地圖 冇留意pro mod
ProMods 係免費,不過如果想快啲DL完可以俾1蚊歐用快線,我兩次版本都係俾1蚊DL 最大果個 map file ,其他add-on用返普通速度DL就OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞