Euro Truck Simulator 2 搵人一齊聯運

1001 回覆
66 Like 14 Dislike
淘買幾錢?
1800人仔,即係2000蚊到手
不過我套R5都係淘
真係平好多
見人地用好正
https://www.youtube.com/watch?v=2xpprl7q6nI
好想買
終於full set連盤買左
想問係點樣可以轉右太,
搵唔到救學
改裝㗎車就得,或者直接係英國嘅經銷商買

I am back, 貨櫃parking brake, 水撥桿 燈桿,貨櫃棍同Gated shifter 全部set好哂
等佢更新1.5 先返黎玩,畫質效能應該有大提昇
我岩岩落左隻,過幾日到手可以試下
我見個個都用 R9 以上玩,R5玩唔玩到 ?
我都係r5,理論上用黎ets2 揸貨車ok,因為本身ets2 無其他賽車game 咁多回饋既detail

但因為係400mm 大軚盤,如果用黎玩ac 個類賽車,5nm 應該唔夠力俾到好多detail
等你報告啦
你本身有冇用車架?
我見佢呢個盤
好似有跟個座
係FOR揸貨車用
有冇人更新完最新之後,用埋promods,zoom in 地圖個陣會彈game?可以點較?
係咪mac 都有得玩? 如果係我沖完涼download 黎玩下
啲DLC有無得一次過DL哂, 同埋宜家買係咪最抵, plz
我本身有車架,都有買埋個貨車座,聽晚應該到手
ets 2真係好正,可惜淨係中意揸細車,入左好多細車mod,操控雖然好一般,改完啲setting都叫渣得落,佢game本身既交通同車既功能細節等等都比較貼近真實,再加埋vr真係一流,真係唔係咁多game有,只係咁就變左除左遊車河就冇其他野做,好想有同類既game但係揸番私家車,期待tdu 香港圖,taxi sim好似都ok
要裝zoom crash fix,同埋放最頂
可惜用左vr 之後,襟制要盲摸摸,好麻煩咁
竟然
我玩ets2係鐘意揸大車嗰種操作
入到啲窄啲嘅路,轉灣要偷位
做到會有少少成功感
就咁睇鏡倒後去落貨位都練咗好耐,之後次次得就好有滿足感
West Balkans 多咗好多窄路
我知個原理,但無耐性
每次都揀直入泊車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞