真巴絲一定噴香水 (28)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
你唔怕嘅我見Zalora有
仲要有折

狗沖去咗買,最後一枝,平到有啲驚,$645/100 ml
有冇人用過jo loves嘅香水,有冇邊支中性/偏男香推介
有冇人試過用addict固體香水 係咪持香度唔耐? 見到廣告日日打出來好想買但驚伏
放baie 19 100ml 購自sf
95% left with box

固體香水全部都係伏
ralph lauren red extreme 唔貴嘅
Akro Awake 同埋 Kerosene Follow (唔係Followed)
By Kilian intoxicated
Mfk啲香水難得返貨, 遲左無買依家又話"Due to shipping restrictions, this product is not available."
價錢加咗好多 cls
一啲strawberry味都無 得草味 唔好徙💰
鍾意Chanel的話 個人覺得coco mademoiselle 最young 同modern
用返ship去FR/IT會平啲,但集運唔收香水
香港邊度有得試
想見識下
暫時來講,應該冇實體店搵到(以我所知啦)
但如果你係想買啲sample試嘅話,可以睇吓Carousell有冇。
覺得Elysium吹大咗
唔知點解噴落自己到有啲似藥材味
元朗ysl 留左電話 有貨通知
但兩個禮拜都未有通知
k11有pop up ,係比較單一,我自己就麻麻地
係shiro買左white tea
佢個噴頭好廢噴出嚟好似平時啲酒精spray咁大粒
不過早上7點半出門前噴完,下午2/3點都仲聞到少少
請問下你係邊到買shiro既香水?
我喺日本買
咁多位巴絲,小弟琴日搭𨋢落樓
有條女入咗𨋢,聞到陣味勁香
陣味都幾甜仲好似有啲花味 但唔知咩花
但佢隻甜又唔會太over
但小弟過於毒撚,唔敢開口問佢用邊款香水
唔知牌子係咪好難搵得到佢

唔知有冇專家知係邊款/可以介紹類似俾我
想買俾人做生日禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞