真巴絲一定噴香水 (28)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
lm
多咗人無戴 依家一半一半
想買maison margiela 隻untitled
unisex好似好吸引咁但唔見sephora有得買
新台lm
有冇人用開santa 33 le labo次次噴完(左右前臂耳下)出街冇幾耐吹一吹就散哂。。有冇咩方法令佢long lasting啲?
Le Labo應該出名留香好勁先係架wor,會唔會係自己聞唔到咋?
有新發現
就係留香勁短
懷疑皮膚太乾搞度留香短
得三粒鐘左右貨仔
好彩有其他香水sample長期跟身
我諗飯前可以用其他香水嚕
師兄 想知邊度重有得買?
zalora
有冇考慮試吓用淋浴油

點會快,好耐架喎.....係邊買?會唔會買左假貨?
有無大神可以推薦下小弟

小弟好鍾意byredo blanche 依類型嘅香水,但係可惜performance真係太垃圾,last得個3,4個鍾

有無全能的師兄推薦下小弟其他依類型嘅香水,blanche嘅類型,soapy,嗅上嚟舒服的。

我有啲興趣prada lhomme,啲人話個感覺都係soapy,價錢又唔貴$600,屌打overprice嘅byredo,但係成香港都無貨,想買都無
可以試吓MFK. Aqua Universalis Forte ?
thx 巴打,搵日去試吓先,佢performance 如何?hold到幾耐?
Lazy Sunday morning?
ching,知唔知邊到有得試?
大少少嘅sasa or Sephora都有
thx 巴打,搵日去試吓先,佢performance 如何?hold到幾耐?
Narciso Rodriguez
重white musk
發覺呢個po好似冇咩人講Gucci Guilty Pour Homme
之前個fd去旅行買完比我 隻味好深刻
未玩過喎,研究下先
邊到買talento最抵?
Prada L'Homme我覺得一啲都唔soapy
iris味好勁
fresh啲可以試
Maison Francis Kurkdjian - Aqua Universalis / 724
Etat Libre d'Orange - Exit The King
Maison Margiela - Lazy Sunday Morning / Bubble Bath
Comme des Garcons - Marseille (呢枝真係太soapy)
Louis Vuitton - Imagination / Afternoon Swim
Narciso Rodriguez - for Him Bleu Noir Parfum
想知邊度可以試Prada L'Homme
上Carousell 搵 Prada L’homme decant
講真好多香水嘅decant你都可以上Carousell 試,買2ml就夠,俾少少錢但係你可以自己係屋企度噴上身,俾你喺舖頭噴喺紙上面準好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞