真巴絲一定噴香水 (28)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
有得check batch code睇支野幾時做
支野出左咁耐的確有機會過左期都未賣得出
同埋Chanel香水係專櫃買算啦 出面唔係平好多又多假野
專櫃仲有得同靚女傾下計
唔同味就係假/過期貨

Chanel好似無咩水貨,買Chanel穩陣都係專櫃買

定係你話Bleu既P EDP EDT唔同味
已買 le labo another13
最尾都係門市買
ig 訂要3 4個星期 又淨係得100ml
我係門市買咗支15ml
不過身邊d 人話浸味好甜
想問ysl y 夏天用掂唔掂 會唔會太奇怪?
定係用啲甜啲既會好啲
收到, 甘岩附近有唔駛去sasa
都係上網聽人講,
去日本終於買到Le Labo 10真係好香好中意隻木味 本身唔中意買木味嘅香水 缺點係留香差同埋隻味一時時聞到
luckyscent買100ml要75USD運費
買完之後食穀種不過買完唔後悔 陣味真係好好j
想問係咪淨係東京先有得買 黎緊去日本但唔係東京
GOOGLE好似話淨係東京先有
呢隻味正到仆街喎
想問下你睇邊個ig?
東京限定
Gaiac 10係東京長期都會有得買
香港/其他地方想試想買就要等到9月
好似有隻牌子,專clone其他大牌子嘢,叫Lattafa,講出嚟會唔會被人恥笑?

用同一價錢,如果買到幾倍volume,有唔同味道,質地差唔多嘅嘢,應該幾有滿足感
真 呢隻香味仲未搵到替代用完再去東京refill
有冇巴打用過amouage lyric man,留香如何
我見網上啲review話留香好好但係我自己上身得幾個鐘貨仔
「隻味一時時聞到」真係超級agree
應該得LV有 但用完可以refill又好long lasting 好值得投資
Refill幾錢?
P記都商業香
想知ching你噴開乜

其實佢用既係天然既香材
你咁講 其實creed呢d 都係你口中既on9香水啦

人地英國皇家品牌 洗討好中共咩
如果去開東京一定係嗰邊買
就算而家Yen 6蚊
香港都賣貴幾百
上年refill好似2千頭 唔知有冇加價
變咗體香啲frd
本身支野好似都係2400,差幾百不如買多支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞