真巴絲一定噴香水 (28)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
海港有2間?
想問下大家點睇Lazy Sunday morning
想知邊到買ysl la nuit有平
你要問嘅係邊度有貨
bv 計白茶定大古嶺茶吸引啲
想請問係咪有香水tg group? 重有冇位?
唔該大家先。
有阿 試左覺得都幾正
大家點睇Kilian Bamboo Harmony?
開頭幾好聞,但係用耐咗就覺得好似啲酒店大堂嘅香味

真係無辦法連繫到「竹」

用完一支無再買
一間
海港城好在香水同skincare 收銀都有距離 可以分流
Mk劏房 cwb希慎skin care個洗手盆佔好大面積
香水 skincare 收錢都圍住個盆 所有人迫埋一齊
Fashion walk間鋪都係細但就搬鋪
以上純粹個人感覺
有冇巴絲有試過台灣郁郁依個牌子嘅香水
收到佢室內擴香啲茶味好正 但香港好似無得試
有冇最出名果隻精液味
有咩舖頭多香水試?
有冇香水係咖啡味?
可以參巧下最近討論度極高嘅Kerosene - Followed,呢枝係偏甜嘅咖啡味香水。佢最癲嘅位係究極超級long lasting,嗰種程度已經唔係咩留喺件衫到成個星期,再加上個performance係超勁,唔小心hi到一滴都勁多人聞到。如果你都好甜嘅美食調,呢枝真係可以試試
入面有冇The Ghost In The Shell?
呢支係我聞過最難頂既妖艷脂粉味
洗又洗唔走,差啲嘔出嚟
我窮撚未儲夠錢買大吉嶺 但睇介紹好吸引
我比較鍾意ristretto intense cafe
followed實在太勁 平時返工唔敢噴
有冇人有噴red tabacco
想share分裝試
我自己有3十幾支 可以交換試
想問下各位巴絲係邊到買Shiro既香水? 想買黎送禮, 但係見香港好似無賣
見到thisway有, 但間野之前好似幾多負評
究竟邊度有得買YSL Y EDP,周街都冇貨
可以聞下Salvatore Ferragamo Uomo Signature
平價之選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞