真巴絲一定噴香水 (28)

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
呢邊討論本地野就係咁
唔理試過未
總之本地野一定負評
或者當打手黎宣傳
但負評嗰啲又唔出黎講下啲香水邊度唔好
仲要無端端被轉移視線講乜野吹捧網店, 假香水, cls
896 889 樓咪有囉
選擇性眼盲或文盲咩

睇片/睇文要全部睇哂聽哂
唔好吓吓靠人餵入口,自己學認字,聽字,自己分析吓得架,如果係個大人嘅話
不過無計
始終網上咩人都有
只可以話啱傾就傾
見到唔對路都懶得覆
有時啲人都係講啲野出黎引下人注意啫
想拉返去啲佢睇過或試過嘅野度討論
有內容好討論先得㗎
打一大篇嘢問人 到有人答就話唔係咁唔係點然後就有佢講冇人講
你話好聲好氣都算大家正常討論 次次都單單打打高高在上咁暗示唔喺專櫃買就係on9實係比人呃你係傻閪咁 好似好有門路咁又唔見佢share啲口中所講可信嘅鋪頭出嚟
人地乜提議都淨係識ban, 自己又講唔出有咩方法
真係
將你拉去佢認為佢識同正確嘅範疇
再用專家嘅口吻黎講啲好似一定正確嘅野
但想討論下嘅時候佢就只信名人同網上嘅資料
但我地都係網上搵嘅資料就一定錯
專櫃有D香水係無既 當專櫃無 我就會上網搵

有D香水我都係呢度買翻黎 但我覺得佢唔會買假香水同所謂既過期香水 而且好多時候都有折扣 比專櫃平好多
為左我隻貓 我啲香水都收起晒 噴都係出門口噴完跑出門口
selfridges係英國百貨公司, 所以佢個網D貨一定係真,
但諷刺嘅係我以前提過係selfridges買香水, 一樣有人負皮我
究竟佢地係唔識selfridges, 以為都係一般香港細網店, 定係我又阻人搵食, 定係我呢D叫吹捧
我行過D舖頭有養貓的話, 都會去望下佢地,
但我發覺有噴香水嗰日去的話, 佢地對我完全無興趣
試過買鹿頭嚟到斷咗角
但冇得換 退咗25%錢
Selfridges算係上網買最穩陣嘅幾個網之一
雖然話未必係最平
但通常平過專櫃同唔洗擔心有假先
又或者要搵啲香港無嘅都方便
奈何可能負評嗰啲人未用過或佢地唔用
又唔洗負責或俾原因😎負評左先算
呢樣真
上網買最擔心係呢啲
由其買老香同要外國集運嗰啲網
正如MDCI人頭都唔太敢上網訂一樣
寫明有酒精唔俾ship UK
叫佢換過個cap都唔得
想問下有無人係zalora買過le labo
我見好似平唔少,怕有假貨~
就香水過期問題我搵左GQ呢本雜誌既描述 佢都無可能被D假資訊 但某網友就好大力質疑同偏見 堅持佢所講既先岩
講真如果GQ被既係假資訊 個本雜誌唔洗做啦
大家可以睇返上次佢講咗啲咩
我都專登搵有門嘅櫃黎放香水
但噴就係房或廁所噴完等一陣先開門直接出去
814網友 講既野我完全認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞