蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
整果d卒先搞笑,同thanos果班怪獸唔同,呢班野出到去可以征服邊個
我以為力架屌過先唔敢提佢個名
點知又多個無謂人出黎
究竟個Kang個咀成日喺度妹下妹下係妹乜
以前飲開 Janet嘅奶奶 留低嘅壞習慣?
嗰幾年佢地兩個即使冇搞過 都可能啜過
畢竟孤男寡女 Janet 自己又 had a need
冇可能留低Kang咁man嘅大漢唔搞 忍到後面先去搞個唔係人嘅人型生物?

oh my god!!!
the society
懷疑佢啲武器仲廢過bb彈
好睇過前幾套先
但個康真係廢左少少
呢個係實力一般般嘅變體
但最尾拳頭交都打到antman pk 無還手之力
有人同我⼀樣諗法
我真係以為睇緊spy kids
係呢套戲有出現既康黎講 應該係最尾出現果三個最勁
唔講姐,2條友對左咁耐,唔通同個老公講,我同滅世大魔王上過床咩
我講緊果d 藍色發光頭既白兵
劇情扭轉勁膠喎
modok聽阿女9up兩句變番好人反水打kang
跟住kang就兵敗如山倒
無智無力無eq

我覺得前面大半段係吸引嘅
不過後面真係…
可能係趕住收尾
但呢個Kang真係死咗?感覺似神燈就咁困住咗
死唔死其實都唔重要, 反正有咁多個Kang
米雪菲花仲係好撚靚
因為有諗蟻俠會唔會轉軚放翻佢出嚟一齊對付其他Kang
啲笑話越黎越尷
唔好亂up啦
睇連仔9up好好笑
一個乜嘢bjackground以外一個乜嘢arc形式

Unreal Engine ndisplay呀
唔係乜嘢新技術
上網search吓啦
乜撚野呀
果隻好明顯係全CG啦
Antman1 果個大佬本身有支槍一射中就變一堆肉
依家落後到用電鋸
大家都好禮讓,Antman都成堆pym bomb無用到黎打Kang
同埋Kang肉身都幾勁,連激光槍大炮都打唔爛既頭盔可以一腳踩爆
勁過rider kick
整體劇本,畫質明明ok
係有d咁膠既野,成個王朝得d咁既兵仔...個個第1集反派咪由佢戰死囉係要懶係小學雞感動
同場有d觀眾笑點好低
lm
話說今次有冇3D睇?
結局同之前嘅流出嘅版本唔同,好似特登要剪到good end 咁,仲以為最尾真係有一班康出嚟圍住antman
咁應該係片尾個幕係直接駁落復仇者5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞