蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
TVA d垃圾咪又係佢d兵
唔怪得咁廢
最奇怪係本身射到d兵去消失左
但下秒打蟻人佢地又唔用
我覺得康既出現都仲係太急
thanos都用左唔少時間舖佢出黎....
但幾感動既嗰陣
睇完
唔店
kang自己食言在先,最後講咩Scott 本來可以同個女番屋企
仲有個女演技好差下
佢放Scott同Cassie 嘅前設 係隊冧Janet同埋Cassie冇越獄劫獄
有冇人知道
佢個女曾經喺一套美劇比人屌到尿道炎
如果THANOS有連登仔嘅想像力
根本就唔需要做A4
俾d蟻整爛左,打蟻人個陣有拍到幾個shot kang係度想修理前臂個機械,出晒煙爛晒
好兒童向有stars wars前傳三部曲溝埋spy kids 3d既感覺
套戲節奏好快 唔夠5分鐘就入quantum realm開波
Marvel應該先拍套quantum realm Disney+劇
了解多啲Kang同個世界觀會好好多
睇完第一個反應係米雪菲花真係好撚靚女
就算係白色長髮都仲係好撚正
btw明白Janet困咗30年係會西痕 但直接喺老公同個女面前講I had a need
感覺hank都係為面子先呃佢話都有去識女仔
睇完,唔算評價咁差啫
不過kang 真係唔算話好勁,連蟻俠都打唔贏又話殺過雷神,吹大啲
可能kang打魚腩刷數據 殺嗰個其實係消極肥thor
先唔講套劇抄幾多star wars元素入去,套劇已經剩得兩個鐘仲要搵量子住民推劇情,導演功力唔夠咇唔出屎寫唔到咁多「康」嘅劇情,俾盡中下水平
諗多左,呢個揸鎚佬
可能殺得呢個
睇m記要求已經低咗,好睇過雷神4同ds2就可以

覺得黑豹2好睇啲,唔講合理性,我寧願佢拖戲同一堆解釋性對話都好過不停用尷尬笑話做過場
最尷係佢入咗個罩同個女嘅對話

「老豆你好大啊」
「阿女你都好大啊」

邊套
唔係I had a need囉I had needs呀,傳咗兩個post都傳錯
佢支炮好似美隊紅骷髏整果碌魔方炮咁會射到人成個化灰,但對住d蟻又化唔到
佢打量子d土著時咪玩左野用碌能力炮轉圈清場成班土著化灰既,用呢招打蟻唔得咩
唔係西痕問題了
好簡單
俾著你困係個孤島度30年,有個唔算樣衰既友陪係你隔離,你幾唔痕都想有個人依靠下啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞