蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
D 蟻係二級文明科技/武器, 唔知蟻康套甲係幾多級 , 但比D蟻圍住普攻都屈死左.

照字面排, 蟻康係可以玩多元宇宙

#####
五級文明可以實現多元宇宙之間的穿越,能夠非常輕鬆地做到在另外一個平行宇宙中找到和自己長得一模一樣的人
#####
咁其實會唔會係一個循環, 最後又係由he who remains打低哂其他kang, 再合返埋一個環, 然後又有個Loki出嚟殺佢, 又變multiverse無限loop
而家重睇返Loki 結局,He who remains 講殺咗佢嘅後果就係下一個佢返來,越來越似loop
一班Kang 就一定會多元宇宙大戰,其中一個勁kang 就會為咗唔再打仗而打低曬其他kang ,然後整tva 同神聖時間線,He who remains 玩厭左,所以先叫Loki 接任呢份工
所以see you soon係真係見返佢本人
無交代但應該本身已經有生物
最後重新開門一幕超蠢
無思考過穿門既人係Kang既可能性
究竟量子領域係咪連接多元宇宙嘅地方(好似有提及呢度係時間以外嘅地方),定係每個多元宇宙都有各自嘅量子領域
唔洗諗咁多 設定任set 連又得唔連又得
蟻多摟死象
講到尾
其實He who remains 先係最撚勁果個
所有宇宙都係同一個量子領域來
Janet係咪係量子領域生活得耐,所以出番黎睇落仲後生靚女過佢個女?
endgame scott janet係量子領域唔同維度
入量子領域就係不停縮細,咁係入面不停變大係咪就出得返黎?
依個先係正宗
啲蟻有甲
無敵
係 蟻俠1咪咁樣出返黎
今日入場睇,我都以為睇緊star war,又反抗軍又盛
真係好想知P5點合哂咁多英雄
又少年復仇者又雷霆特攻
幾鳩十個角色
最近講咗唔會整年輕復仇者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞