蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
鬼妹靚女版黃翠如
MODAK本身就係諧角
動畫都係
第一用晒六粒石許願有代價
第二佢本身已經超越咗時間同空間
唔知boss嘅來歷
同埋Loki有講點解會有Multiverse
同埋乜嘢係sacred timeline
另外Dr Strange 嘅Dark Dimension 同Quantum Realm都係beyond time (時間流逝速度唔同)嘅multiverse
Dr Strange 2 嘅 異次元係Loki 1之後先會有可能產生
廢d士兵先會服從唔會反噬主人
No way home喺我心目中好一般
咁睇埋好似好啲
宜家覺得平穩都係好
佢係預你睇埋
唔係個post credit 會唔知做乜鳩
睇呢片尾三個康係度講佢哋搞掂左康即係佢哋開始接觸到多元宇宙BlaBlabla 所以要召集所有康準備
咁奇異博士單野唔算?佢哋都知道左原來有多元宇宙架喎
甚至古一應該都知道
咁呢個禮拜煲埋佢 weekend睇套戲
奇異1講緊嘅multiverse嘅特點係beyond time
Dark Dimension /Quantum Realm 嘅時間同現實世界唔同步
奇異2嘅multiverse係喺Loki (Sylvia) 殺He who remains嘅Kang之後先出現嘅現實世界層面嘅多重版本
唔係同一樣嘢嚟
Ancient one喺復聯4嘅時候已經講緊TVA嗰套
咁iron man 畀人打爛唔套甲用晒d材料都冇得復原既
係估唔到佢咁廢啫
叫佢廢物康
技能點全部用咗落去格鬥度
魔法師loki都笑鳩mcu loki 或自己從來唔用刀仔
完全諗唔明點解呢個康對其他康有威脅
可能佢喺外面好aggressive,周圍搶人科技?
會, 宇宙三大天災
應該係因為佢打得
但最強嗰個版本應該係He who remains
2K
依家Digital master 唔係6K起跳咩?
嗰個係佢放棄自己先輸畀Sylvie
嗰個版本係勁到一個打贏晒所有其他版本嘅自己
其實今集應該要提吓kang嘅起源
完全唔知佢經歷過啲乜 點解同其他kang唔同之類
咩呀 其他康都有征服者呢個名
未來大boss有冇得轉boss?

本身都幾期待,但睇完呢套覺得個康好似得啖笑咁 d戲好肉緊好似吹到好勁咁但原來完全冇料
外國評價Kang 係套戲救星咁
佢應該計埋眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞