蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
好打唔代表勁 loki入面果個就真係勁 只要佢想 你點都打佢唔到 仲將D無限寶石當紙鎮用(TVA)
佢係征服者kang
最出名最勁嗰個
冇乜
日常互動
我覺得佢真係唔夠小琪詩個演員咁大膽,句Where are we真係好Kathryn Newton而唔係琪詩,琪詩應該會有興奮嘅感覺
而家似乎係寫班Kang放佢出嚟試水溫
雖然話今集嘅Kang係科技撚,又畀成班蟻海打殘咗,但我覺得呢隻Kang唔算廢。

蟻俠同黃蜂女佢哋本身都打唔贏Kang,無論縮小定係連蟻俠巨人化都俾Kang KO咗。

如果班復仇者衝過去打,好似Endgame咁款,我諗就算KO佢,都有好多成員犧牲,所以一班螞蟻當炮灰咁衝過去打Kang先可以打爆佢個裝甲,但殺唔死Kang畀佢走得甩返去Building度。同埋Kang本身用拳頭都差啲打死蟻俠,所以佢都係有料到。

我比較期待真正嘅征服者康有幾勁
打極都唔贏,得變大打過去嗰下叫牽制咗一次,仲要係三打一
比起其他版本的康,呢隻算廢,唔廢都唔會俾人放逐到
如果冇蟻群Antman佢哋一定俾Kang收皮
開頭睇康好有霸氣
對其他人手指指下就壓哂場

反而拿返個波後就各方面全線下降
見到大蟻人果下驚到要開機閃真係笑左
個彩蛋係專登還原漫畫

我都諗緊同一樣嘢
會唔會十環就係其中一個康嘅産物
Kang係精通時空
你未出咩move佢已經估到你下一步想點
真,佢老婆都冇諗過返到去啦
kang係靠科技
佢比人扔落去都係得翻自己件suit
冇咗好多勁嘢,咁咪廢
得罪講句
thor4就算真係有缺點 都真係比出面踩得over咗
我覺得珍喺病床度同雷霆戰鎚共鳴嗰度,要變身神威雷神去救場,真係震撼到我睇幾次到喊咗兩次,唔係簡單嘅感動情節嚟

最勁果位康 應該出現左?
出場帶bgm
應該係,不過而家咁多個宇宙,呢個可能只係呢個宇宙最強嗰個,而未必係全部入面最強嗰個
恐怕TVA而家都唔再得一個,因為顯然啲人都已經唔再係一樣,除非有多啲TVA嘅所在地資訊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞