蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
睇完 唔係咁爛啫 只係估到劇情 冇乜驚喜
真係要睇完loki先睇得明
呢個只係數以萬計嘅變體其中一個
點計十環都唔係癈武嚟
所以證明十環 甚至永恆族都係康嘅科技
岩岩睇完幾好睇喎
唔明點解咁低分
海報有佢,但估唔到得咁少戲份
因為成個第4階段9成時間都掛住講無謂野
可能量子世界資訊少掛 如果唔係康議會都唔會流放佢去嗰度啦
致敬endgame見返個女第一句
康係前中期個啲場景 老母幫佢整完個核心後感覺到佢過去同佢內心後 康好有壓迫感既 但都欠缺實質既戲份去講佢既過去
同埋到後期康無哂壓迫感
he who remain 係高現實世界一個維度 所以佢嘅死係會影響下面維度嘅過去現在未來
Infinity Saga有四套復仇者聯盟,Multiverse Saga暫時安排得兩套,咁個程度都唔同嘅
Kathryn 以前拍劇個樣包啲 但都靚
依家削左尖左好靚
覺呢套好過 雷神2 黑寡婦 尚氣 雷神4
剩係睇supernatural 知道佢
睇吓先 不過佢應該到依家都無拍過露點?
康之議會
西方人好理性
無亞洲人咁撚極端同癡線
佢識吸收唔同變體嘅記憶同技能 每死一個變體就會勁啲
我哋睇就唔係剩係諗呢樣啦
又父女又好大 你話啦
卒廢,本人有d實力,大概係納米甲ironman既級數
拎黎做單飛一套既單頭boss ok
但話佢做終極boss就...(雖然戲入面無講,但係人都知康係p4p5終極大佬)
雖然彩蛋有成個議會係度(成班白卡佬係度嗚嗚嗚)
但你鋪佢出黎俾唔到人佢屈到絕望
要成個復仇者黎先夠打既終極boss feel已經係有少少鋪排失敗
反而洛基個康無打過交 鳩下鳩下咁講佢既野 個感覺都勁過呢個康
其實洛基個康係打敗哂咁多個康既康?
佢所講嘅挑贏avengers 係咪同班康聯手打
之後以為自己好勁 先俾人放逐
yes
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞