蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
最勁應該話吹雞埃及人打扮嗰個?
因為一早都講咗有佢同trailer都有佢
想像下時間線唔同點既康 其中一個康去左量子世界 而係個個時間線既康 係未有最後一個打敗咁多個康既康
即係好似閃電俠劇集咁
逆閃電死左 但佢死前佢既時間線佢去過唔同時間線 所以當閃電俠後期仲會出現 因為個個逆閃係死個個逆閃之前既時間線
我都唔知自己講咩
個女好靚
到底係邊個
kathryn newton

google吓都懶
話時話 咁Scott係裏面個三年點解一路遇唔到其他生物甚至康

依幾個有咩分別?
洛基出現嗰個康太屈,勁過六粒石,可以即時預先知道一切,真係唔知電影可以點收個靚尾,不過都要等幾年先知
然後復5蟻俠又係靠隻老鼠意外救返佢出嚟
然後變左佢同人講 康 佢係好恐怖既人 一切都係因為佢
好似hulk同Tony重遇個幕咁
佢幾時有三年
Pokemon個女記者
但呢個康唔係就係之後最大個反派征服者康?
5個鐘咋
唔係啦

應該係最後個堆
康演說講咗句:conquer eternity?

Eternity即係thor 4出現嗰個 漫畫係多元宇宙嘅本身 康嘅終極目標唔單止統一多元宇宙 而係要成為Eternity本身
佢係咪想講end game 個時
Loki 入面個好康 係咪就講過係時間盡頭搵到個「武器」打贏曬其他康
所以今集其實應該係要死人(唔理死既係家族入面邊個)而且要show俾蟻俠一家睇有康議會既存在
然後是但一個屋企人同復仇者發出警告,康議會既危險性同佢地準備征服時間線,先合乎final boss既鋪排
依家好似平日咁打完個普通boss收工危機解除咁有d奇怪
有無人覺得康有d 角度似音樂情人
佢話weaponizing alioth
要打Thor 個真boss
其他宇宙嘅avengers可以係好廢嘅
睇下光明會宇宙同what if 個party Thor就知
而家覺得康嘅死根本係劇情殺,不過我信呢個版本嘅康應該都唔係好勁,唔係就唔會比其他康放逐到啦,仲要人幫手先搞返掂架飛船。
調返轉諗其實係antman 成家太屈機,響量子領域打全部科技都用得返,啲蟻又無端端進化,人海戰術
HWR 康就真係勁,不過玩厭左左TVA。
漫畫係唔同時期嘅佢,MCU 似係變咗唔同宇宙嘅佢多啲
應該係唔想咁快連去復5
話曬仲有成十幾套電影可以鋪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞