蟻俠與黃蜂女:量子狂熱 Antman 3 劇透討論區 (2)

718 回覆
15 Like 4 Dislike
耳鼻口肚臍屎眼
我以為佢食飯嗰度 close up之後會轉場係自己幻想緊
咁有九個
咁都幾好
叫你去睇Creed 3
因為佢嚟緊要同killmonger打boxing
所以搵蟻俠做人肉沙包練定拳
Kang完全表現唔到期望嘅實力,莫講話漫畫嘅水平個帝國會唔會冧得太快太易打招手指指就反引力咁好用點解臨尾唔用如果啲藍色頭卒仔打得咁輕鬆點解一開頭輸到咁?幾百年嘅科技剩係得保護罩水槍引力同飛?
珠玉在前,同Thanos "Let him have his fun"再用拳腳打到Hulk個種震撼差好遠
好過前幾套,但係未去返以前MCU個種精彩,先唔講角色發展、罐頭鋪排,睇完Loki本身好期待Kang, 呢隻真係未達期望
我真係expect之後嘅Kang會再好打啲
想講黃翠如做得幾好
Probability storm個位我幾鍾意
一開始意志唔堅定,有猶疑/反悔嘅可能性
就會出現阻住曬嘅分身

到聽到啊女把聲
一心一意要解決件事,啲分身就識合作
但係就算意志堅定,Scott一個能力不足
左諗右諗都拎唔到個引擎,所以啲分身都會繼續增加

最後Hope登場
2個都信任對方,亦都即刻諗到解決方法
所以就冇再有分身出現,直接搞掂收工
咁你有心理準備都得,kang dynasty writer係同一條友
啲蟻咁撚屈再進化會唔會變大boss
征服者康好似已經係咁多個康入面最撚勁
俾啲蟻整爛
thor4根本唔差
d人有時唔知想睇咩
其實都唔知呢套戲出嚟做乜 本身康係Loki 係好有震撼力 但係呢度就成個on9仔咁 廢到連蟻俠都打得贏 即刻減少左對stage 5 個big boss 嘅興趣 真心唔知點解mcu 要咁樣玩自己 令觀眾減少對未來big boss嘅期望 成套戲無內容 都唔知做乜 戲情老套 一句說話就洗白左個奸角 睇到眼都突撚埋 蟻俠本身係輕鬆搞笑嘅角色 應康係big boss 理論上應該係要有壓迫感 但兩個一放埋一齊就有conflict 完全睇唔到康有咩咁勁 咁有威脅
蟻俠輕鬆搞掂
叫返佢戰士康好過

依隻嘢係套戲行路動作好頂癮
同埋佢係咁食彈個part好好笑
俾啲蟻打殘 算唔算一大笑話
真係 明明Loki 個康吸引勁多 但呢個就完完全全失望 對呢個角色都失敗 寧願無睇過
分段pls
真係 無得自動復原 真係好on9 仲要俾啲蟻整殘副甲 真係笑撚死
其實都唔知呢套戲出嚟做乜
本身康係Loki 係好有震撼力 但係呢度就成個on9仔咁 廢到連蟻俠都打得贏 即刻減少左對stage 5 個big boss 嘅興趣

真心唔知點解mcu 要咁樣玩自己 令觀眾減少對未來big boss嘅期望 成套戲無內容 都唔知做乜 戲情老套 一句說話就洗白左個奸角 睇到眼都突撚埋

蟻俠本身係輕鬆搞笑嘅角色 應康係big boss 理論上應該係要有壓迫感 但兩個一放埋一齊就有conflict 完全睇唔到康有咩咁勁 咁有威脅
睇完最大感受係
個女嘅演技真係好撚差
所有情緒嘅表情都係同一個 好癲
2023年平民都用緊生物科技但未來科技係5位數字密碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞