True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
跪求lightning otg線推薦 for b&w pi7
用緊iPhone 應該買twx9定bose qc 2比較好? 諗咗好耐
諗住試下玩個延續主題,點之真係開咗,我以為係1001之後先自動開
ddHiFi
師兄有冇收到email我等咗成個禮拜都冇
Xm4 update 完舊電壞左想換隻新earbuds,如果唔洗anc同要冇咁易斷應該買邊隻好用緊iPhone, airpod唔會考慮,睇過下comment mtw3好似overall幾好不過係咪左耳有可能有問題?暫時考慮以下呢幾隻

-Mtw3
-Pi7 s2
-Beoplay ex
等xm5
等唔切
但係pixel 7 唔support aptx
有呀
只不過唔support aptx apdative
又或者話好少機support apdative唔明點解唔出ldac
應該要課金畀sony 買個license
aptx 應該原生用佢粒chip 就support
大陸耳機有咩好問?
Beoplay ex the best
條j 準備

大約幾時出
等唔切喇
有冇師兄用az60 個降噪最佳化vertical個條bar究竟點set一開始我係推最下最c服 早排屎窟痕玩下變左最上
依家聽到好撚迷分唔到係本身環境大細聲影響定我setting出事
sony有咩推薦?800-1000,夠細粒
定audio technica好
800-1000 Sony 係得LinkBuds S啫
屌 對az60 突然右邊細聲過左邊
點解突然咁多苦主
想問下xm4隻耳棉邊度有得賣?同埋點睇自己用緊咩size
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞