True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
有巴打對pi7 s2都係連唔到自家app
入手左bose comfort quiet 2 兩星期,佢降嘈仲勁過第一代 ,係勁到係街到有啲危險 音色覺得 高中低頻都好過第一代 音場都闊左小小 係個價減都唔多
你講個19 music app? 佢好睇心情架
iOS
買AirPods pro 定 PI7 好
我買咗airpod pro,其實幾好聲,係低頻差過罪大,其他完勝,pi7 未聽過,但我會選擇犧牲小小音質但換嚟極方便嘅體驗
同埋玩得耐有線耳機都知,每間公司都唔用調音,一係就中高頻靚但冇bass,一係就有bass 但污染咗個中高頻,除非上到萬幾蚊嗰啲就冇咁偏科,但係AirPods pro 係三頻都有分離度可以,音場都幾立體,橫向大約一隻手闊度,縱深都唔錯,佢唔係全部做到最好,但起碼唔會偏科,成件事係舒服嘅
都唔同調音
1516緊
本身用舊款pro
單邊壞鳩左想買隻新
兩隻又差唔多價
Pi7 唔係話斷到仆街咩
S2 唔知呀
我用緊S2 唔係d人講到係咁易斷 我用左一個月 搭地鐵多人都冇乜斷
有冇對比過xm4
用緊MTW1,想問MTW3仲有冇1既電量問題,隻1放係到無用1-2日都會無哂電
2開始已經冇咗呢個問題
舊電半死壞壞地耳機唔想再用
大家會點處置佢哋?
從來都唔覺有大家講到咁嚴重
airpod pro 1 就唔好諗喇,pro 2 同pi 7 就睇你要方便定聲,但我會推 pro 2

利申:pi7 一代,airpod pro 1 , 2 都有同用緊
Jabra 7 pro 定 Linkbuds 2好
都係$1000左右
想買一對true wireless跑步用 各位巴打有冇推介? Jabra elite 7 active好唔好?
多野玩,又幾輕,不過係無得換其他膠
降噪最勁係邊隻?thanks
bose quietcomfort earbuds 2
thanks
MTW3 同EX 大家會點揀?
sony wf-1000xm5係咪真係出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞