True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
行貨好似唔係咁抵
巴打覺得 sennheiset monebtum trie wireless3點?
其實之前係日本想買Twx9 返到黎唔見豐澤 百老滙都無既
差唔到電有可能係差電盒同耳機嘅接觸點接觸唔到,即係個殼個接觸位有誤差。
[member]reset前同reset後右邊都係冇聲,因為本身都著唔到😂
我之前喺喺ATH個日本官網填form, 佢再email contact我,大慨一兩日就有回覆[/member]
我都係今日突然用用下 右耳突然間好細聲
睇黎係軟件問題喎咁
岩岩同樓上有師兄一樣 突然間單邊勁細聲
有無巴打推介下?
我成個禮拜了,都係咁,Rap
呢對好食耳型
我自己戴落覺得好難戴
但jpop女聲真係冇得輸, 個人覺得暫時冇女聲超越到呢隻
有機會既話想試埋同一間公司果隻te z1pnk
但amazon冇
又唔想去佢官網比轉運食多2,3舊水
放行貨Sony Linkbuds S Beige色。

買咗兩個禮拜,覺得唔係好啱耳型。

齊盒,已消毒。自己用開Spinfit eartips所以冇乜用原裝tips,有興趣 https://t.me/edyip
ZE1無ANC但有APTX,真係要取捨
用左年幾兩年 先斷過1,2次
連疾都好少 穩定度十分滿分

不過始終兩年前產物 有新買新好
bose qc eb2 同mtw3兩隻邊隻好? 依加入手點睇?
原來唔係得我一個有事
早排我先問完有冇師兄叉電有問題 依家左面耳機直頭壞埋,冇聲+郁啲就滋滋聲 唔知係咪降噪有問題
啱啱都send咗email去日本service centre, 坐等運到
Twx9有無人用緊 覺得如何?唸緊佢同ze8000
無人會理架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞