True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
我諗要問?
好多鋪你問問都有得平
3000分折力好似特登較高一格咁
8000會再自然細膩啲
但睇架仔review話anc好廢下
ANC的確係幾廢下
但只能夠講唔追求完全冇聲既話搭車搭地鐵之類開6成音量左右都夠用
反而搭車果陣開ANC會有好嚴重既共振問題
可唔可以分享下你點校 我都覺得女聲唔夠出
攞嚟j女聲真係無得彈耳機形狀係有啲怪,耳腔夠大可以試吓轉轉,我將個尖位瞓係耳蝸,又fit到,仲要幾好戴
女女宜家想入手隻airpod max,是否不智
你叫佢試吓頂住500ml水樽喺頭頂睇吓接唔接受到先
淨係睇樣條友,邊到入手抵啲
睇樣點會揀airpod max,貪佢頭頂條坑夠柒咩

睇牌子同信仰就一律apple官網買,淨係"親手送錢俾gay cook"哩個行動都抵晒值回票價
街價是但搵間都平過Apple 買啦

雖然我都覺得個造型的確柒到核爆…
Apple有保障d
信仰無價
想問下今年有無支援Dolby Atmos 既真無線藍牙耳機出?
Sony Linkbuds S 同wmx1000 4 有咩分別
Mtw2 轉3 好定換az60?
galaxy bud2 pro 又點?
sony xm4單邊電倒水係咪無得救? 出左年半會唔會就快有XM5
慶幸自己嗰隻仲未壞
但係幾款旗艦級,都係呢隻先做到有通話質素,又有音質
暫時唯一一隻單邊,我搭地鐵,對方都聽到我講嘢
巴打有冇覺得邊個靚啲 試聽過pi7s2 唔啱心水
有冇評測?三頻係點
求問邊度有8XX
中高音極穩,人聲較前,樂器變相有小小淡化,女聲一流,但bass較少,要set eq 加強先feel到。唔知係咪Japanese tune,會帶小小和風味,聲偏冷而不寒,適合好鍾意聽j pop女聲

隻耳膠唔係咁舒服,但2、3個鐘唔係問題。anc唔好諗,日馬個價再減咗
用緊XM3單邊電倒水咁 諗住換隻
想問2K左右有冇邊隻好 用IPhone 聽開男聲廣東歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞