True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
想問大家對fender tour 有咩睇法
有無人用mtw3左邊成日話叉唔到電
要係咁拎出拎入先叉到
個人認為真係垃圾
用咗三個月壞咗
聲又唔好 係得bass
同埋戴得耐好攰
同價位final 好過
final 高質咁多
咁另外見樓上推mural n6pro2 ,但無ANC
唔知影響大唔大呢?見做緊特價
Air pods pro 2 買完之後先發現聲音最中正冇遍科就係佢,係低頻落得唔夠深,調音好好
直接開AC去日馬買~平好多
想問下咁多位師兄,Sony呢隻WH-XB910N有無咩評價?
自己本身都成日聽歌,有時睇下片
本身用過airpod pro同 b&o beoplay e8 第一代
諗住轉下另一啲耳機試下,咁啱見佢特價,所以問下大家
未聽過twx9
ze8000聽過demo較到好大聲都好似冇乜聲咁
我買N6 Pro2都冇試過,只睇埋外國人review,凶宅當然網店見特價就去馬

(當然相對平, 買錯損失細就勇D)
需唔需要ANC真係好個人,N6 Pro2我行街聽係OK,搭車會有d嘈但我多數短途車就由佢,我反而驚ANC會改變咗d歌原本嘅聲
你冇用埋佢個app係會細聲啲&試唔到佢真正嘅音質
我有用呀
諗住試吓佢個ANC 同埋8K sound
有冇人用緊 bose quiet comfort 2
o唔ok
諗緊買佢定等sony下代好
咁多苦主
依幾日開始發覺左耳細聲過右耳
我都有 無論AZ70定AZ60用到一定時間之後都會咁
跌左一邊b&o eq 有冇得配番? 😞 會唔會好貴?
原本用緊azla sednaearfit tws
而家轉左用final e type tws
好似無用套咁
好舒服
我用咗大半年az60暫時無問題,仲要跌到花晒
好似完全唔見有人討論klispch? 同香港都唔係好見有得賣
有無人用過可以介紹下?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞