True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
會唔會係部iphone設定入面個左右聲道唔小心郁過之類
本身對AVIOT新出果兩隻耳機幾有興趣
但睇到"超級多"日本仔都屌個apps有問題
甚至有d機型連個apps都連唔到
而且間野出名software方面係廢到爆
好高機率唔知等幾耐先會有更新/直頭整唔好
用Apple music ?有冇試過連其他 device?

唔係用緊你個隻,不過都中過一樣嘢bug 又係左右大細聲…
開頭仲諗緊好唔好拎去整,好在手頭有部DAP連到藍芽 試一試又冇嘢,最後死死氣去set 返個balance 算
Technics通病 AZ60 AZ70都會
有 岩岩用左11個月 左邊人聲,右邊音樂大聲
買nuarl都唔會aviot
呢個唔係首歌本身mastering係咁咩
定你以前聽同一首歌唔係咁
想買隻耳機聽歌同講電話(主要)
Budget 1000~1500左右
有冇咩好推薦?
21000係邊個seller出?係直接Amazon jo?
咁要捕下。。。。
暫時香港人做嘅review好似得佢同spill

我有去d日本賣耳機嘅網睇d客嘅review(用Google Translate),大致上評價都唔錯

https://www.e-earphone.jp/products/detail/1470873/3415/
Post76
條柒碌乜柒都話好
我其實第一次睇佢
啲代理比好多着數佢哋,佢哋乜柒都話好
agger
完全唔中肯
佢啲白頭髮仲多撚過鳩毛,
佢把聲好撚難聽,都走左做YouTuber,
知唔知個醜字點寫
要中肯就唔睇片啦
基本上d影音channel都係咁
Amazon 定 鐵三角自己賣?
想換左對MTW2 佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞