True Wireless真無線耳機討論 (68)

997 回覆
8 Like 1 Dislike
有冇巴打用緊Campfire audio Orbit?
想入手 未得閒去試
求開心share地址
如果唔用ANC iPhone 既話有冇邊對靚聲推薦?
聲行先
True Wireless真無線耳機討論 (68)
https://lih.kg/zambMmX
用緊iphone 用開既airpod 3跌左一邊 想換過對 要通話好啲 要sony xm4定anker liberty 4 好?定其他選擇?budget 1500內
pro 2或者買過對3
B & O
如果平就Linkbud s ,xm4通話差Bose都唔錯不過out budget
B&O 靚聲?
聽古典音樂勁正
Beoplay E8 2.0 同3.0 邊隻好?
係咪正過果啲pi7s2 twx9
Pi7唔知喎冇帶過,不過twx9依家唔值啦本身可以兩萬yen 買到炒到三萬,佢中上啦不過唔值三萬yen
Ex E8 2.0電池有問題好快冇電
EQ頂唔到一個禮拜
買左linkbuds s 有無用家分享下eq setting
小弟早一兩個月喺日馬入咗隻twx9,呢排隻耳機放入盒成日都叉唔到電,想用嗰陣一攞出嚟就話low battery
有冇兄弟都有同樣問題 可以點解決
左耳機有時神神地
擺入盒個陣要放到2邊著燈先會差電
ANC 有wind noise 同ambient mode 有white noise又唔係幾實當初諗住平平哋專攞嚟做運動依家唔得了
最後入手左pi7 s2 上蓋合埋個時會有少少左右搖擺 好似未上實螺絲咁鬆鬆地咁 有冇ching係咁既情況?定係應該拎番去換?
風聲好似係死症
不過唔知AirPod Pro有冇呢個問題?
通話耳機有無新野
出去問就推我買LIBERTY 4
但係之前用過LIBERTY AIR又廢廢地 唔敢試新
定係都係JABRA穩陣呢?
Jabra Elite 7 Pro 有骨傳導
旺電3樓好似有DEMO試
LIBERTY 4支那野
支那嘢不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞